| RAY a întrebat:

Mai sunt persoane care se regasesc in corpul gresit?

76 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Am vazut ca in ultima vreme pui intrebari despre bisexuali, in trecut iti editai poza cu aplicatii d-alea in care te faceai femeie, tot in trecut ziceai ca ai si o latura feminina, e cumva un semnal ca te vezi in viitor cu cocoselu' taiat si silicoane puse + buze intepate?

| NotNamed a răspuns:

Vrei sa te reprofilezi? Cam asta se înțelege in ultima vreme din răspunsurile si intrebarile tale.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Intr o tara normala cu oameni normali la cap asta nu ar fi o non normalitate, dar intr o tara de primitivi si limitati e o non normalitate

| Apokales a răspuns:

Ce inseamna corpul gresit? Crezi ca cineva a incurcat sticlele sau cum? Era Dumnezeu in cer si la un moment dat i se parea ca a incurcat ceva si l-a apucat un gand pur romanesc si si-a zis "Las-o ca merge s-asa!" sau cum?
Imi pare mai degraba ca sunt persoane care au personalitatea gresita in corpul corect. Ce zici de asta?

| RAY explică (pentru NotNamed):

Nu,nu simt atractie fata de baieti, oricine cunoaste fete si baieti inca de mici ca se comporta ciudat, in Romania a te visa femeie e considerat o jignire, adica porci de barbati care au iesit dintr o femeie cred ca femeile sunt niste carpe de sters pe jos

| RAY explică (pentru Apokales):

Si eu am spus asta

| Apokales a răspuns (pentru RAY):

Nu ai spus asta. Ai spus corp gresit, nu personalitate gresita.

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Bwhahahaha

| RAY explică (pentru Drimmero):

Esti limitat nu poti intelege naibi ca in cele 6 saptamani in uter se alege sexul, iar cand se produce o greseala sa spun asa, ala are creier de fata dar corp de baiat, stiu e greu

| RAY explică (pentru Apokales):

Cu tine mai mam contrazis ca si cu drimmi, e usor de inteles, un copil masculin are mai mult estrogen astfel dezvolta un comportament feminin

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Femeile astea te-au traumatizat pana in punctul in care vrei sa fii ca ele, radeam de ideea in sine, mi te imaginam femeie si deja ma umfla rasul, ametitule

| Mandingerrrr a răspuns:

Hey, ești trans. Nu e nimic greșit cu asta, ceea ce ai tu se numește disforie de gen iar aceasta se tratează prin tranziție. Stay strong❤️

| Catrice a răspuns:

Eu cand ți-am zis sa te faci gay, rqdeai de mine...e uite ca tot la ideea mea ai ajunshee hee

| Apokales a răspuns (pentru RAY):

Unde te-ai contrazis?!
Da, este usor de inteles, dar nu asta era de inteles. Este simplu, nu-i corpul gresit, ci omul bolnav cu capul.

| Ofiintă a răspuns (pentru Apokales):

Persoanele care nu se regăsesc în corpul lor, suferă de ceva care se numește disforie de gen. Asta nu înseamnă că ar fi bolnave cu capul.

| Glenky a răspuns:

Eu ma gasesc mai degraba in locul nepotrivit. Daca simti nevoia sa faci o schimbare de sex e elegerea ta. Dar poti si sa incerci sa te iubesti pe tine insuti mai intai.

| RAY explică (pentru Catrice):

Nu te faci gay, asta e genetic., fâțe tu hetrodexuala

| RAY explică (pentru Mandingerrrr):

Eu numesc prea mult estrogen la naștere

| RAY explică (pentru Glenky):

Na nu ma refer la schimbare și la acceptare, dar cu limitati ăștia nu pot înțelege

| Apokales a răspuns (pentru Ofiintă):

Din perspectiva ta ce inseamna asta, ma rog?

| decastelica1244 a răspuns:

Si eu voiam să fiu un vultur=( Sau copilul lui Elon Mask/Bill Gates

Înseamnă dezechilbru. Persoana în cauză resimte dezechilbru, nu se regăsește în propriul corp.
Asta nu inseamnă că trebuie etichetat ca fiind bolnav cu capul.
Daria Jane este un exemplu de fată trans, derivat din clipurile ei, eu nu aș spune că este bolnavă cu capul, ba dimpotrivă îmi pare o persoană inteligentă.

Si nu ai mai vazut dereglati inteligenti? Ce ti se pare normal in a-ti taia corpul si in a baga in tine hormoni? Nu-i nici natural si nici normal. La faza cu poponareala mai poti spune ca este natural, ca uite si animalele mai fac chesti de genul asta, desi stopeaza functia de reproducere ca na... n-o sa vezi 2 gay ca au copii in mod natural, fara interventie chirurgicala sau alte monstruozitati.
Si mai plusezi si cu faptul ca trebuie sa fiu eu "deschis la minte", orice ar insemna asta, ca sa accept ca esti ceva ce in fapt real nu esti. Da, pot sa ma refer la tine in functie de persona pe care o manifesti, dar eu trebuie sa stiu adevarul si adevarul este ca nu-i normal, natural, este monstruos.

Normalitatea pe care o acuză societatea se află doar în mintea acestora.

Nu o să îmi dau cu părerea legat de o chestiune, fie orice exemplu, judecând dacă este normal sau dimpotrivă.
Nu asta urmăresc.

"Ce ti se pare normal în a-ti tăia corpul si in a baga in tine hormoni?"
Aici ai dreptate, nu este normal, asta pentru că puțini sunt cei care fac asta. Prin urmare, iese din partea comunală, obișnuită.
Noi nu suntem obișniți cu asta, prin urmare nu este tocmai normal.

Pe de altă parte, asta nu înseamnă că este greșit să faci asta. Să faci ce simți că trebuie să faci pentru ca să fi într-un echilibru tu cu tine.
Consider că nimeni nu ar face vreodată o schimbare de sex, dacă nu ar simții asta cu adevărat.
Iti mai schimbi culoarea parului, DOAR pentru ca vrei o schimbare. Însă nimeni nu isi schimbă sexul într-un mod pur superficial. Doar pentru că ar vrea o schimbare.
Să trăiască nefericiti într-un corp în care nu se regăsesc?
Ce contează de fapt normalitatea sau fericirea personală?
Iti doresti să fi în rând cu ceilalti, chiar dacă o faci, ca fiind nefericit?

Fericirea n-o gasesti doar in propriul corp, conteaza normalitatea daca fericirea personala include respingerea de catre mare majoritate a societatii. Iar la a-3-a intrebare nu pot raspunde pentru ca este o intrebare generala, fericirea o gasesti si prin alte metode decat prin taierea propriului corp. Si de ce sa nu consideram personalitatea o problema, de ce corpul ar fi una?

Stiu ca normalitatea este un termen relativ, isi poate schimba sensul. Era anormal fusta mini acum 30 de ani, dupa ce am iesit de sub comunism, erai catalogata imediat ca fiind tarfa, acum este ceva sexy, provocator. A intrat incetul cu incetul in normal, iar pe masura ce tot mai multi ciudati isi "fac schimbare de sex" si ii vedem pe strada, tot mai multi o sa aiba ca acceptiune ca asa ceva este normal. Si ghici ce! Nu este normal straight face. Gandeste-te unde trebuie sa tragi linie, gandeste-te ce include tot acest comportament. Ce ar fi ca intr-o zi sa ma considerati cu totii un zeu de care nu trebuie sa va atingeti, precum pisicile in Egypt sau vacile in India? Este cam acelasi lucru, patrund in imagiantia colectiva si va determin sa va schimbati atitudinea fata de mine. In caz contrar va spun ca nu sunteti "deschisi la minte", sunteti niste limitati, nu ma acceptati ca fiind zeul vostru. Suna a delir acum, nu?

| Catrice a răspuns (pentru RAY):

E na, n-ai dat tu de bărbatul potrivit care să-ți schimbe părerea.
Gata, ma pun să-ți caut unul.
Preferi discord?
Presupun ca preferi bottom.
Preferi mai tineri sau mai bătrâni?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

La cat de multe persoane sunt pe lume, adica 7.843.372.889, sigur se gasesc persoane care sa simta ce ai descris mai sus.

| Mosotti a răspuns (pentru Drimmero):

In general se dezbat subiecte fara legatura ca te implica, eu daca vb de nave cosmice nu inseamna ca am de gand sa ma duc pe marte, dezbat pur si simplu subiectul.
Daca intreb cum e la parnaie nu inseamna ca am mandat pe rol si ca voi ajunge acolo, intreb asa de curiozitate doar, sunt doar niste exemple.

Programul ala foto care te face sexul opus, e distractiv, m-am jucat si eu cu el, si prietenii mei, nu e o problema, nu inseamna ca vreunul vroia sa se faca invers.

| Mosotti a răspuns (pentru Apokales):

A zis f bine corpul gresit, transsexualii sufera pentru ca nu se simt bine in corpul lor, deci si sunt de fapt in corpul gresit, se numeste disforie de gen, si pana nu se schimba, nu se simt bine.
E o dereglare, iti dai seama, nu e vb de personalitate, poti avea n personalitati, dar nu ai treaba cu, corpul in care esti.

Exista o zona vazusem la discovery mai de mult care s-ar numi nucleul dimorfismului sexual in creier, si cica aia zice ce esti de fapt, si ca zona aia e altfel la barbat si altfel la femeie, daca ai din ala de femeie, te simti femeie, dereglarea consta in faptul ca ala si cu, corpul nu coincid.

Întrebări similare