| VrRos73 a întrebat:

Mai sunteți în situația mea?
Virgini sau virgine la 20 ani?
Sau care ati fost în situația mea ce trebuie să fac?
Mă tem că o să fiu virgin și la 90 de ani.
Fete nu prea cred ca mai sunt la 20 virgine, că ele de la 14 ani majoritatea dintre ele deja sunt plictisite de întâlniri cu băieții.
Baieti cred ca sunt fiindcă fetele sunt greu de cap, nici ele nu știu ce vor.

23 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Nu inteleg cum de nu te vor fetele... deja esti convins ca majoritatea sunt fie "usoare", fie grele de cap si nu stiu ce vor ( adica nu te vor pe tine).

| LordCristobal a răspuns:

Da nu ești singurul virgin de pe planeta.Eu am 23 de ani și încă sunt virgin.
Oricum nu e o rușine să fii virgin, au existat virgini in istorie care au realizat lucruri mărețe, gen Nikola Tesla.
Nu cred că o să rămâi necardit dar încearcă să investești în tine și sa te afirmi într-un domeniu.
Și așa o să atragi gagicile după tine.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Am prietene virgine la 25+, dar cu gândirea asta chiar meriți să rămâi virgin până la 101 ani laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

I ai zis bine!
Da de unde stii ca prietenele tale sunt virgine? poate se dau maicute, dar nu sunt

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Suntem foarte apropiate, nu au avut niciodată prieteni. Mi-ar fi povestit. Unele au avut parte de câte-un pupic, dar cam atât. Și nu că n-ar putea să aibă, sunt chiar drăguțe, dar nu vor să socializeze deloc laughing decât cu mine.

anonim_4396

Nu stiu ce sa zic...e musai sa zica? poate nu vb asta doar.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Naaa, îmi zic orice, suntem BFF laughing.

Probabil ți se pare așa ireal pentru că pare o vârstă înaintată, dar crede-mă că intri într-o rutină în care nu au loc multe evenimente în viața ta, trec anii de nici nu-ți dai seama.

anonim_4396

Oricum procentual sunt foarte putine in situatia asta. Clar iti zic ca stiu ce vad pe strada...e plin de hetero care se ling la tot pasul

| wildthing a răspuns:

Fratioare, in primul rand trebuie sa descoperi ce anume te face sa fii indezirabil pentru tipe (daca nu cumva stii deja) si sa faci absolut tot ce depinde de tine ca sa imbunatatesti situatia.
De asemenea, nu poti sta in casa, sa astepti sa se intample o minune, sa cunosti o fata. Trebuie sa iesi, sa cauti sa te integrezi in grupuri/colectivitati in care sunt multe fete. In conditiile in care sunt multe tipe in jurul tau, chiar daca n-oi fi tu vreun frumos, vreun carismatic, vreun bogat, iti cresc sansele sa se gaseasca una (de nivelul tau) care sa te placa si pe tine. Nimic nu e garantat, dar trebuie sa incerci, sa-ti maximizezi sansele.

| Ka0ru a răspuns:

Stai asa deci tu zici de fete ca fac toate sex de la 14 ani si ca sunt grele de cap. Omuletule de asta esti tu virgin si iti doresc sa ramai asa, esti prea incuiat si plin de idei stupide.

| cristi202 a răspuns (pentru Eireann):

De aia nu îl vor, că realizează ce părere are despre ele.

| cristi202 a răspuns:

Ca sa îți schimbi "statusul" trebuie neapărat să îți schimbi gindirea, perspectiva cu privire la cum sunt fetele. Altfel, chiar prinzi suta de ani așa cum ești

| stef87 a răspuns:

20 de ani? Omule, esti abia la inceput. Faptul ca altii/ altele se grabesc sa guste sexul, nu inseamna ca esti anormal. Sa stii ca nu degeaba e pus acolo un prag de 18 ani ( din ce stiu, la americani e chiar 20?! ) atat timp cat creierul nostru este in formare cand suntem tineri. ( iti recomand mind architect, gasesti o multime de video-uri pe Youtube despre ce se intampla cu mintea noastra, vei vedea mai detaliat ce e cu elefantul, calaretul, cand putem spune ca avem o gandire matura, de ce anumite lucruri e bine sa nu le sa faci in perioada cand in ca nu esti dezvoltat cu calaretul).

Din vorba " curiozitatea a ucis pisica" nu e greu de inteles ca uneori e bine sa lasi lucrurile sa vina la timpul lor, altfel ( daca legam si cu intreabrea ta) se risca traume, frustrari puternice, sau alte complicatii care ne costa toata viata. Poate fi frumos, dar poate sa te afecteze, iar tu asta ai observat la unele fete, ca sunt afectate. Poate nu ca ar fi facut sex, ci doar pentru ca s-au implicat emotional in ceva ce nu trebuia si nu era pe masura dezvoltarii emotionale din acel moment, dar hai sa nu le judecam. E treaba lor daca mai sunt sau nu virigine, e treaba lor ce fac cu sentimentele lor. Singura ta problema poate fi cand, da, o persoana de genul asta, afectata nu poate/ nu stie cum sa se comporte bine cu tine, dar aici e un rman de explicat : intelegere reciproca, daca merita, ce alte calitati are etc.

Nu vei scapa virgin, stai linistit! Si daca esti virgin, poate ca vei prezenta mai mult interes, pentru ca sunt mai putine sanse sa fi luat ceva transmisibil de la alta, sa fii implicat emotional cu alta. Partea negativa evazuta de unele ca fiind lipsa de experienta (wow, stau eu acum sa-l invat? ) si da, daca te vrea cu adevarat, te va si invata, te va ghida cand e cazul. Ce, vrei ca partenera sa fie virgina sau ti-e teama ca va fi virigina? Dar care e problema? Important e sa aveti mintea aia capabila sa il inteleaga pe celalalt, indiferent ca va fi vorba de ceva stabil sau doar o aventura.

Nu sunt grele de cap, nu fi rau! Au doar o afectiune mai dezvoltata decat noi + tipul de personalitate, tipul de limbaj... Ce cu baietii te-ai inteles intodeauna? Cu totii suntem diferiti, avem doar chestii comune si aici iti recomand testul asta: https://www.16personalities.com/ro/test-de-personalitate-gratuit

| shookdazed a răspuns:

Am aproape 30 ani si nici o speranta ca o sa fac ceva vreodata la ce e in ziua de azi nici la curve nu imi permit sa merg la ce pretentii au...

Răspuns utilizator avertizat
| LonelyLoner92 a răspuns:

Eu am 30 de ani și sunt virgin

Sunt scund de statură și am față de copil.

Din acest motiv, pe stradă sau pe internet fetele mă consideră un copil și nu mă bagă în seamă pe nicăieri.

Nu am nici permis de conducere și efectiv mă simt pierdut din toate punctele de vedere.

Eu unul încerc să îmi petrec cât mai mult timp după serviciu prin oraș la plimbare ca să evit să fiu singur acasă.

| ania a răspuns:

Si fiul meu mai mare e virgin la 20 de ani si e decis sa ramana asa cat timp nu e casatorit.Virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi daruit numai partenerului de casatorie. Oricinee mai fericit daca respscta planul lui si face sex numai dupa casatorie.Si noi am fost firgini la 23 si 24 de ani cand ne- am casatorit, parintii mei la fel la 24 si 31.Noi su tem incantati ca am pastrat aceasta munune numai pentru noi, ca nu avem amintiri si filme in cap si cu altii.Ai putea sa te rogi lui Dumnezeu pebtru o sotie, pe cei care au incredere in El, El le ggideaza viata.

| PuținConteazăNumele a răspuns (pentru LonelyLoner92):

Și de ce nu faci școala de șoferi în cazul ăsta?laughing
Mă doare capul când citesc cum se plâng toți dar nici nu fac ceva în privința asta

| Junior_Robert_2002 a răspuns:

Bine

| RAY a răspuns:

O finalizare costa 30 de euro în compania unei fete drăguțe, și eu sunt dar recunosc ca am avut șanse când eram slab în greutate

| RAY a răspuns (pentru LonelyLoner92):

Exact ca și mine, oameni ne considera copii, nu au încredere în noi, ne vad neserioși, mai e și vocea aia subțire, clar no atraction

| RAY a răspuns (pentru ania):

Una e sa fii virgin voluntar una e sa fii involuntar din cauza aspectului fizic, dar eu consider ca vrem sa iubim, sa avem pe cineva, nu virginitatea e problema și lipsa iubiri

| doctorandus a răspuns:

@ania: daca asa crede crestinismul, de ce pana mea mai exista Cantarea Cantarilor in Biblie?