"Vreau sa castig pentru ca nu-mi place sa pierd(nimanui cred ca nu-i place), pentru a deveni mai populara, pentru a vedea care-mi sunt limitele(si aici ma refer la probele care vor fi la bal, acestea ma vor face sa ma descopar mai bine, cred eu), pentru a capata mai multa incredere in mine, nu e vorba ca nu as avea, dar va dati seama, daca as castiga miss-ul as fi mult mai increzatoare in propriile mele fortze, pentru a le arata parintilor mei ca pot reusi multe daca imi propun si pentru a le demonstra tuturor ca sunt o luptatoare!"
Goodbyee daca fata spune asa ceva maine la preselectii sigur nu o vor selecta pentru ca sunt cuvinte de increzuta! Eu una in locul tau as zice ca nu vreau sa castig vreau sa capat o experienta frumoasa din liceu alaturi de celelalte boboace si daca va fi sa iau vreun premiu sigur o sa-l iau prin fortele mhele pentru ca m`am pregatit muultSuna muult mai bine parerea mhea! Succes mainee
Ella, nu intelegi ca intrebarea la care trebuie sa raspunda este de ce ar vrea sa castige? asta e intrebarea, probabil juriul vrea sa auda raspunsuri la intrebarea asta. Cum sa nu vrea sa castige? cum sa nu-si doreasca asta? juriul si-ar da seama ca ea minte asa pe fata. Orice boboaca care participa si-ar dori sa castige miss-ul. Adica cum sa-i puna juriul intrebarea : "de ce ai rvea sa castigi miss-ul?" si ea sa zica ca nu vrea sa-l castige, ci vrea sa capete doar experienta? si-ar da toti seama ca e minciuna curata. Poate vrea fata sa capete si experienta, dar is sigura ca vrea si un premiu, cel mai mare daca se poate. Si sunt sigura ca va reusi.
IustinaSiAtat întreabă: