| morena90 a întrebat:

Maine ii ziua lui sad ii trimit mesaj sau nu... tin cont ca nu mai vorbim de o luna crying(

19 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Eu i-as trimite.

| morena90 explică (pentru AlexanderAdrian):

Da...Dar tin cont ca, de o luna nu mai vorbim, eu daca nu il caut el nici atat! Daca i--as trimite mesaj maine s-ar putea gandi "ahhh inca mai tine la mine"

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru morena90):

Daca nu mai tii la el ce rost are sa-i dai mesaj? nu-i mai da atunci.

| morena90 explică (pentru AlexanderAdrian):

Problema e ca, nu este o zi sa nu ma gandesc la el

| AlexDNK a răspuns:

Normal ar trebui sa ii trimiti.Nu cred ca spui la multi ani doar iubitilor ci oricarui cunoscut...

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru morena90):

Pai asa am crezut si eu, ca altfel nu mai erai in dubii si nu puneai intrebarea, si de-asta ti-am spus de la inceput sa-i scrii mesajul de la multi ani.

| motan444 a răspuns:

Fatuca daca il iubesti trimite-i daca nu nu-l chinui ca te vede doamne doamne

| AnnonnyMa a răspuns:

Trimite`i mesaju` eu zic ca`l va uimi! Si e un gest frumos.

| T3hNoLogY a răspuns:

Parerea mea este sa ii trimitii, chiar daca esti suparata pe el...

| SoricelDeCasa a răspuns:

Ai ceva de pierdut daca il trimiti sau nu? Faci un gest frumos si ai o bulina in roz big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e vorba de cel insurat ar cam trebui sa stai cumintewinking

| iuliannhsm97 a răspuns:

Cu toate ca nu ati vorbit cred ca s-ar bucura sa primeasca un mesaj de la tine...

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu,ar fi prea personal.
Dar trimite-i un "La multi ani" de Craciun sau Anul Nou, cand urezi la toata lumea.
Si atunci in loc sa te framanti tu, se va framanta el.

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Daca-i dai un mesaj de ''La Multi Ani'' nu inseamna ca mai tii la el ci doar ca ai bun simt.
Ar trebui sa nu mai intoarcem capul cand vedem persoanele care candva au facut parte din viata ta.
Ne-au daruit amintiri, zambete, lacrimi, am invatat cate ceva din fiecare persoana din viata noastra, iar pentru asta trebuia s-o respectam.
In fond, urezi La Multi Ani, oricarui necunoscut.
Trimite-i un ''La Multi Ani! Iti doresc numai realizari! Te pup''
Si..atat!
Nu conteaza ca nu mai vorbiti, tu ii arati ca ai bun si nu-i porti pica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ziua lui merita un cadou asa ca, daca stii ca mesajul tau il va bucura, trimite-l. Daca il va intrista sau il va pune pe ganduri, un cadou frumos ar fi sa nu i-l trimiti. Daca nu esti sigura, trimite-i un o urare dar nu foarte personala.

| Zenithf a răspuns:

Cand treci pe langa un cunoscut pe strada ii zici "buna ziua", cand a fost un eveniment si a postat pe facebook, ii zici "felicitari".
Nu conteaza ce va gandi el, conteaza ca asa este frumos sa facem

| dydyyyy a răspuns:

Trimite-i asta tine de bunul tau simt si de buna crestere.nu conteaza cat ati fost impreuna sau de cat timp numai vorbiti... pune-te in situatie sa nu ii trimiti iti spun sigur ca o sa ai o urma de regret.si daca nu i-ai trimite si-ar schimba complet parerea despre tine ca esti needucata.asta ar fi un pretext sa te bagi iar in seama cu el, poate ca asta asteapta si el, un semn de la tine.inceaca nu ai nimic de pierdutwinking

| Lisa01 a răspuns:

Depinde in ce relatii ati ramas.

| morena90 explică:

Buna tuturor. Am decis sa nu ii trimit si stiu ca nu voi regreta. Noapte buna pupici