| Ioannaaaaaaaaaa a întrebat:

Maine iubitul meu mi-a zis ca ma duce undeva pentru 2 zile si mi-a zis maicasa ca ma duce la munte.Imi place surpriza lui dar eu ce surpriza sa-i fac acolo sad?

13 răspunsuri:
| dragonu35hp a răspuns:

De ce postezi asta la "Dragoste si sex"? sau te-ai gandit sa ii faci tu o anumita surpriza? laughing

| Neacşu_George-Andrey_1937 a răspuns:

Daca te simti pregatita... Faceti-o...

| Dominicc a răspuns:

Nu trebuie sa ii faci una. Doar simte-te bine. Simtiti-va bine unul in preajma altuia. E de ajuns. Feelingul care il aveti acolo impreuna, trairile si momentele voastre(poate si intime) e tot ce trebuie.

Restul e cancan happy

Răspuns utilizator avertizat
| Frumystefy a răspuns (pentru remus1007):

De ce nu? doar e o surpriza!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Frumystefy):

Si inca ce surpriza rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Ioannaaaaaaaaaa explică (pentru dragonu35hp):

Am pus o intrebare...nu vreau sa-mi pui tu intrebari happy

| neutrino a răspuns:

Accepta in intregime surpriza lui, nu-l dezamagi! Nu uita sa iei cu tine pastila de a doua zi.

| AlissBrie a răspuns:

Nu trebuie sa ii faci nici o surpriza laughing, sau poate ii dai si lui ceva acolo smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca daca-i multumesti din tot sufletul si i-i arati cat de mult inseamna pentru tine surpriza lui, il faci mai fericit decat cu o alta surpriza, bafta multa! big grin

| DenisaAlexandra2000 a răspuns:

Cred ca sinceritatea si iubirea pe care i-o daruiesti este cel mai frumos cadou, despre ce vorbim aici, el este baiatul deci el face cadourile, daca te simti pregatita ii poti oferi aceea ''parte'' din tine

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Sa te interesezi de niste trasee sau activitati interesante din zona respectiva si sa o alegi pe cea sau sa le alegi pe cele care crezi ca o sa il incante cel mai mult. Poate o cina speciala (Stiu, suna cliseic). Depinde si de motul tau si al lui de a fi. Incearca ceva care sa va faca amandurora placere si nu e musai sa fie o surpriza, doar sa va distrati si sa ramaneti cu niste amintiri frumoase.

Parerea mea, lipsita de experienta.