Eu as zice sa nu-i dai... daca ii dai iubita ta vred ca va avea un sentiment de gelozie daca va iubiti iti spun asta din propria experienta!
BAFTA
Categoric. Altfel o faci pe cealalta sa se simta prost. ori iei la amandoua, ori la niciuna.
Ii dai doar prietenei tale, ca cu ea ai treaba Te duci la ea ii dai florile si o saruti :*
Da. o mica atentie nu strica. II poti lua iubitel tale un buchet de flori si prietenei sale ii poti da o simpla floare, ca sa nu se simta rau.
Cu siguranta NU. Daca ii dai si prietenei sale in primul rand va actiona sentimentul de gelozie, nu cel de "vaaai ce gentleman!".
Astfel, o sa se simta foarte prost si va avea o criza de gelozie. Sfatul meu e sa nu-i dai mai mult de un trandafir daca vine si prietena ei pentru a nu se simti niciuna ciudat. Deja daca este buchet iese in evidenta... Gaseste alt moment pentru asta. O zi buna!
Eu spun sa ii iei numai iubitei tale.Asa ar fi normal.
Dar daca nu te simti impacat cu ideea si crezi ca fata se va simti prost, poti sa ii iei si ei ceva, dar ceva mai ieftin. Adica sa se vada diferenta intre buchete. Iubitei tale cumpara-i un buchet din florile preferate, poate si cu o hartiuta agatata cu "Te iubesc!" si prietenei un buchet mai banal.
Dar te sfatuiesc sa nu ii iei totusi nimic ca doar nu ai nicio legatura cu ea. E ca si cand te duci la ziua unei colege si ii duci flori ei dar si tuturor invitatilor. Nu e normal, nu? Sper ca te-am ajutat sa te decizi.