Comporta-te normal, ca si cum ea nu ar fi acolo, daca iti da privirile alea ironice mai bine ignora-le, nu le da importanta
Eu zic sa o ignori tot timpul, iar ca sa ii raspunzi -oarecum- cu aceeasi moneda zambeste-i isteric si saruta-ti iubitul sau mangaie-l ceva gen "el e al meu, esti cumva geloasa?". sti ce vreau sa spun.
In rest nu e nevoie sa ii zici nimic.
Distractie placuta!
Aceasta problema trebuie sa o rezolve iubitul tau sau al iei, sau al cui o fi el. Daca nu, ea poate avea dreptate si astfel de situatii trebuie evitate.
Asa isi manifesta unele invidia si faptul ca le "roade" ca nu mai au ce au avut odata. Unele chiar nu pot suporta asta.
Nu o baga in seama, dar nici nu o lasa sa-si faca prea de cap, pentru ca va ajunge departe daca vede ca are cu cine.
Tu bucura-te de excursie si ca il ai pe iubitul tau aproape de tine.
Nu-ti risipi timpul de distractie, gandindu-te cum sa o ignori pe aia, care din punctul tau de vedere nu merita nici doi bani.
Sigurul sfat este sa fii precauta, cu ochii pe ea si pe iubitul tau. Probabil ea o sa para o victima"au piciorul meu, cred ca mi-am luxat glezna, auuuu" sau o sa te faca sa pari jenant in fata lui. Stai langa el, tine-l de mana, saruta-l din cand in cand. Prefa-te ca ea nu e in peisaj. Arata-i ca nimic nu va poate desparti.
Sa nu o bagi in seama atunci cand iti zice ceva de rau ca sa vada ca tu esti capabila si inteligenta!
ForbiddenLove întreabă: