Multi fac sex si nu au pretentia de a se cunoaste. Cat despre textul tau nu-mi pot da cu parerea fara sa stiu in ce clasa esti ( nu cred ca ai terminat o facultate).
Nu stiu prea multe despre tine dar tot ce stiu, ce cred e ca sunt un "tine junior", cel putin asa mi se pare mie, deci nu sunt in masura sa iti dau prea multe sfaturi.Ce e drept ma regasesc in povestea ta si parca imi vad viitorul.Nu inteleg ceva? De ce vrei sa nu te indragostesti? Iubirea e cel mai frumos sentiment(asta cred eu) chiar daca nu o primesti inapoi si suferi.Pana acum nu am gasit un sentiment mai frumos si mai complex ca iubirea. Sper ca sa ti se "indeplineasca" toate idilele si lucrurile sa se intample exact dupa cum vrei tu.Succes!
Daca omul ar gandi cu creierul ce gandeste cu inima...ar fii perfect. nu-ti mai fa atatea planuri, atata stres. lasa sa vina de la sine. degeaba vrei tu iubire, daca ea nu. dragoste cu sila, niciodata! daca ea are o atractie pentru tine, iti va da de inteles. poti sa fii tu cel mai frumos, cel mai destept, daca nu vede in tine acel ceva. fetele, sunt tot oameni. cum suntem noi, asa sunt si ele. nici tu nu placi pe toata lumea, atunci de ce lumea te-ar place pe tine. calm fratie, ca viata la vale merge. lasa-le sa vina la tine! doreste-ti si vei primi! bafta mare!
Dupa cum ai scris "M-am", gresit de doua ori, cu doua greseli diferite, nu ai terminat nici clasa a -8- a!
Lasa-ne cu emotiile alea si daca vrei un sfat, nu incerca Doamne-fereste sa procreezi. Tu esti de-ajuns
Am decis să deschid un blog și să scriu despre cum evoluează istoria asta. Dacă sunteți interesați puteți să-l găsiți aici http://introvertul.wordpress.com/......-o-cunosc/
Pai da, incearca sa nu te mai atasezi de tot felul de persoane pe care nu le cunosti de ajuns. Dupa ce persoana respectiva iti va dovedi, atentie, prin ceea ce face, ca merita, abia atunci poti sa-ti dai drumul la taririle intense. Nu te mai agata de oricine iti acorda un pic de atentie. Incearca s-o inviti in oras eventual, eu ti-as recomnada sa mai vorbesti cu ea. Din pacate nu ai nici cu cine discuta despre fata respectiva, inteleg situatia, dar nu uita ca esti barbat.
Mutubal întreabă: