anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama culcat cu prietenu meu la o zi dupa menstruatie.si s-a terminat in mine. pot ramane insarcinata?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca da. Riscul este cu atat mai mare cu cat menstruatia a durat mai mult. Adica riscul e minim (dar nu zero) in primele 5 zile de la venirea menstruatiei. E important daca te-ai incadrat in ele.

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| oooooooo a răspuns:

Sa nu mai faci asta niciodata! Riscurile sunt foarte mari.Acum asteapta cateva zile, si apoi fa un test de sarcina. Iar data viitoare protejati-va, pentru ca, te rog sa ma crezi, nu merita sa risti.Gandeste-te la viitor.

| myrazvy a răspuns:

Cine? mama ta? sau tu? cred ca vruiai sa spui 'm-am', da cu siguranta poti ramane insarcinata, dar nu mai pierde timpu du-te si fa-ti un test de sarcina.

| alexxa18 a răspuns:

Riscurile sunt foarte mici, dar NU INEXISTENTE! incearca un test de sarcina ca sa stai linistita happy

| radu75 a răspuns:

M-am speriat, am crezut ca mama ta s-a culcat cu prietenul tau... deci, nu erai inca in perioda fertila, asa ca sansele sa fii gravida sunt aproape nule. Mai incearca... vei reusi tu pana la urma!

| Darry a răspuns:

In mod normal nu...sanse f. f. mici.

| denisa_4752 a răspuns:

Cred ca e posibil orice. sfatul meu ar fi sa faci un test.bafta

| » Iµliaña « a răspuns:

Daca e primul contact sexual nu prea ai cum sa ramai...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si inca un detaliu cand si-a dat drumu in mine afost adoua ejaculare pot ramane insarcinata?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca mama s-a culcat cu prietenul, stai cuminte nu se intampla nimic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu "m-am" am gresit oricine greseste merci pentru raspunsuri

| DraCu_8496 a răspuns:

DAaaaaa cu sigurannta suta in mie! deja esti insarcinata

| stefiari a răspuns:

E posibil dar nu sunt sigura, altadata sa te protejezi