anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Masturbarea la baieti duce la dezvirginare? si strica viata sexuala in cuplu?

12 răspunsuri:
| want2bMajestic a răspuns:

Nu e adevarat...ba din potriva. t face mai rezistent... ejacularea se face mai greu dar te satisface p u si p partenera ta

| yami a răspuns:

Masturbarea duce la placere si descarcare, si rezistenta ....in cupluwinking

| Psihoyounger a răspuns:

Nu, in niciun caz...laughing

by Psihoyounger

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Masturbarea la baieti este absolut normala si necasar dezvoltarii armonioase si unei viitoare vieti normale de cuplu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu ma masturbez de la 5 ani...si.acum am 14 si am ajuns sa ma masturbez de 4 ori.cam asa...si nu am nimic... dar daca ma intreaba prietenii .nujt.nu pot sa zic...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde cum privesti problema. Poate fi dezvirginare daca esti sincer fata de tine insuti sau nu poate fi pentru ca,, nu ti s-a rupt ata". Da pentru ca masturbarea implica placere de unul singur initiidu-te in a te gandi numai la tine; ps:sunt si medic si psiholog

| Christy a răspuns:

Scuze ca intreb dar la 15 ani este destul sa am marimea penisului de 15cm?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cum sa faca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu strica vaita sexoala ba din contra o amerioreaza si prin masturbare da poti duce la ruperea atei dar mai greu tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Masturbarea este un pacat... si da, strica viata sexuala in cuplu... e ca si cum ti-ai insela partenerul

| IonutM22 a răspuns (pentru Brigaela):

Noi decidem daca ii normala nu u.ii normala si necesara numa in capu` tau si sa vede ca ai timp sa dai rasp la 25 de mii de intrebari

Întrebări similare