Am citit eu tot. Nu ma deranjeaza ca este scris atat de mult. Ca cineva sa iti poata intelege cu adevarat obsesia trebuie sa o descrii in detaliu. Ma deranjeaza modul dezorganizat in care e scris dar sa revenim la problema ta.
Ai numit-o foarte bine obsesie, pentru ca asta este. Sentimentele intense care se bazeaza pe aspecte superficiale (cea mai frumoasa femeie sau altele de genul) sunt obsesii. Adevarata problema din ceea ce ai spus ca ti-ai dori sa faci mi se pare ca nu ai avut niciodata o discutie cu ea certa. Iar undeva in mintea ta inca exista un dram de speranta ca "poate la 40 de ani o sa ma vrea pe mine".
Din pacate exista doar doua solutii ori accepti gandul ca nu obtinem in viata tot ceea ce ne dorim. Iar intr-o relatie in care doar unul simte dragoste celalalt e condamnat la o viata de suferinta. Astfel sa te impaci cu ideea ca intre voi doi chiar daca ar fi existat ceva, ea nu ar fi simtit niciodata ca tine si atunci ati fi suferit amandoi
sau
Sa iti creasca o pereche de.....margele sa iti iei inima in dinti sa iti pui ordine in ce simti si sa o rogi sa va vedeti. Nu ca sa o rogi sa vina la tine, nu ca sa o faci sa se simta prost pentru ceea ce tu simti dar pentru a te descatusa de aceasta viata obsesiva.
Indiferent ce alegi iti urez mult succes. Tine minte multi barbati sunt prinsi in aceasca capcana, putini au si curajul sa incerce sa evadeze.
Deja la 3 ani cat am stat sa incerc sa o uit n-am cuvintele la mine sa exprim cat doare...
Da,probabil e o obsesie..., la fel am patit si eu si crede-ma sunt multi altii care raman cu o persoana in minte si in suflet probabil pentru toata viata, dupa 20 de ani inca imi apare in vis fara sa ma gandesc la ea zilnic cum o faceam inainte... Parerea mea e ca viata merge mai departe cu ea sau fara ea, pana la urma vei gasi pe altcineva care te va face sa treci peste sa mai uiti si sa iti fie mai usor, timpul rezolva totul, axeaza-te pe persoana ta urmaresteti scopurile si urca treptele vietii una cate una, incearca sa iti pui ordine in ganduri si sa faci ceva cu viata ta, sa nu faci o depresie din care numai iesi. Viata merge inainte
Eu cred ca nu te iubeste pentru ca nici tu nu iubesti gramatica limbii romane. Tu nici cu limba nu ai vreo tangenta... Acum ca e vorba de limba romana sau alta limba, deja nu mai are importanta. Declaratiile astea cu "ea e unica, nu va mai fi alta ca ea" iti vor trece deindata ce iti va taia calea una mai buna ca asta de care ne povestesti. Du-te la scoala si invata sa scrii romaneste, ca-i grava situatia!