Nu… Te gândești la o eventuala sarcina dacă îți întârzie menstruatia ceva timp și îți faci test după 20-21 de zile de la actul sexual, dacă au fost șanse sa rămâi. Dacă nu, toate sunt in capul tau. Știi ca, simptomele sarcinii nu sunt numai pentru sarcina și atât, nu? Poți sa ai grețuri, sa îți întârzie, amețeli, oboseala si așa mai departe și sa nu fii însărcinată. Astea sunt simptome normale in viața. Nu toate sarcinile sunt la fel, nu toate au aceleași simptome.
Nu. Testul de sarcină se face după 20-21 zile după actul sexual. Dar simptomele de sarcină nu sunt doar de sarcină. Poți avea grețuri, amețeli, întârzierea menstruației etc și să fie o simplă răceală.
Sunt foarte sigura ca sunt semne de sarcina, stiu asta pentru ca pe 29 am avut un act sexual cu ejaculare.
După momentul „împlantării" blastocistului, unele femei pot observa apariţia unei sângerari sau a unei secreţii vaginale maronii, pe care o pot confunda cu ciclul menstrual normal, deşi aceasta este mai redusă cantitativ şi nu are aceleaşi caracteristici.Acesta este primul semn (cel mai devreme, ce totusi nu apare la toate femeile)al sarcinii. Urmatorul semn ar fi absenta menstruatiei. Doar dupa 3-4 saptamani vei putea avea primele semne unei sarcini, in afara de cele 2 spuse de mine. Tu ai spus ca ai avut act sexual cu ejaulare pe data de 29. Au trecut doar 6 zile. Eventualele dureri ale tale de sani poate le ai din cauza ca se aproprie menstruatia. Asteapta sa vezi daca iti vine menstruatie, daca nu, dupa 7-10 zile de intarziere faci un test de sarcina si acela iti va da raspunsul sigur.
Doamne ferește. Întreții relații sexuale dar habar nu ai cum se produce concepția? Tu crezi ca o faci ieri și azi gata, rămâi gravida și ai semne de sarcina?!
Primul semn de sarcină care s-ar putea produce atât de devreme ar fi sângerarea de nidaţie, sângerare de implantare a ovulului fecundat în peretele uterului. care apare la 5-10 zile după fecundare. In rest niciun semn!
Erai măcar în perioada fertila?!
Bai asta, nu trebuie să-ți dau tie explicații, daca nu stii sa răspunzi frumos du-te si vorbește cu un tomberon. Bye
Cu ce ți se pare că nu am vorbit frumos? Ți-am oferit niște informații mai sus, bai asta. După ce că asigurat că Acele simptome nu sunt de la o eventuală sarcină și că nu are rost să-ți faci vreun test pentru că este complet eronat să faci acest lucru, Ai continuat că ești sigură că acelea sunt semne. Iar după ai spus numai grozăvii.
Ceea ce-ți recomand este să citești despre concepție și contracepție. Învață cum rămâi însărcinată și cum poți preveni asta. Dacă știai măcar chestii esențiale, cu toate că, trebuia să știi toate chestiile legat de acest capitol pentru că deja ai trecut la chestii practice.
Informează-te, este gratuit!
cornelstelistul întreabă: