Ai CM neregulat.Lasa-i incolo de spermatozoizi ca nu ajung asa usor in interior.De ce nu te informezi inainte sa va jucati, nu dupa.Generatie de cacao!
Sarcina este imposibila. Intarzierea este din cauza transfomarilor hormonale care au avut loc in organismul tau in urma ecitarii maxime pe care ai avut-o.
Spermatozoizii sunt o specie extraterestra avansata care au descoperit tele-portarea si pot ajunge in ori ce vagin de virgina. Exemplu clar o avem pe Fecioara Maria!
Varianta mai puțin amuzanta ar fi fost: sa nu te mai joci cu ce nu ști cum funcționează pentru ca este clar ca lumina zilei, ca nu ești nici măcar aproape de a fi pregătită pentru a iți începe viata sexuala!
E mai bine asa?
In general viata e de ras sau de plâns.
De plâns este când, nefiind suficient de documentata, mergi la mămica sa-i spui sa meargă cu tine la chiuretaj, pentru ca la minore, se face doar cu acordul părinților.
Mai viata e o scarba plin de desfrau si se promoveaza doar ce e rau
Eu promovez educația și sexul protejat.
Pentru cine e rău?
Pentru cei care nu pot păcăli fete educate?
Pentru cei care nu vor sa plătească 15 lei pe o cutie de prezervative?
Trăim în epoca în care te poți informa de pe internet și din ce este alcătuit un spermatozoid, ca sa nu mai vorbim de informați asupra procreări în sine și intru aici și vad ca cineva întreabă dacă rămâne însărcinată ca prietenul a ejaculat în pantaloni lui, fără măcar sa ii dea jos. Nu am cum sa rămân serios
Eu nu as promova sexul in afara casatoriei, de asta sunt copii in orfelinate fara mama si fara tata
Eu promovez sexul in afara căsătoriei pentru a nu mai divorța părinții, după ce fac un copil, pentru ca nu sunt compatibili din punct de vedere sexual,
Asa ajung familii destrămate.
Corect.La cat acces la informatie exista, tinerii de azi parca se duc in jos cu inteligenta.
Deci ce citesc aici pe TPU ma inspaimanta sincer. La ce naiba va jucati si faceti tot felul de chesti daca nu va documentati putin.