Mi-am facut eu mai demult cont de curiozitate. E un fel de miss fata de la tara.
Multe boccii, grase si rapanoase dar fitoase si cu pretentii.
Pana ajungi sa fufu -DACĂ- le scoti in oras de multe ori + ascultat povestea vietii
Nu am investit bani in niciun matrimonial. Deci valabil peste tot, nu doar sentimente! Unele site-uri sunt gandite sa te atraga cu conturi false; daca sunt reale, multe persoane refuza sa se prezinte sa stii cu cine ai de-a face; daca se prezinta, multe nu raspund la mesaje din x motive ( ca suntem noi badarani, ca au multe mesaje, ca au deja iubit etc.) ori mai bine fugi.
Rar cand intalnesti pe cineva care sa doreasca sa faca pasul catre intalnirea in realitate. ca o fi doar prietenie, ca o fi mai mult, conteaza ce vedem in realitate. Ei, la prima intalnire, cele mai multe deja au pretentia sa fii cu sufletul pe masa, eventual orchestra in spate si inelul pregatit. Daca nu, indiferent de ce au scris la profil, te resping ca nu au timp de fel si fel.
Asa ca nu va mai faceti sperante de la site-urile de matrimoniale. E lumea disperata!
Salutare tuturor, am avut o experienta foarte proasta cu site-ul sentimente.ro, am platit un abonament bazic dar la care nu ai nimic inclus, nu poti nici macar citi mesajele celorlalti de la care primesti mesajele daca ei nu au un abonament facut, mi se pare mizerabil pentru ca am platit aproape 17 euro si nu am nici o facilitate de doamne ajuta. \\Din punctul meu de vedere sunt niste pungasi pusi pe capatuiala. Nu va recomand sa va cheltuiti banii aici, alegeti alte site-uri care pentru banii astia va ofera ceva.