Sa lupti pentru dragoste, ce amuzant suna
Trebuie sa lupti pentru a face pe cineva sa te iubeasca? Nu cred, daca cineva se indragosteste cu adevarat de tine, iti ofera de la sine afectiune, timp, atentie, tot ce ai nevoie, fara sa ceri, pentru ca asa simte, daca tu trebuie sa lupti sa impresionezi, sa primesti, aia nu mai e dragoste. Dragostea inseamna sa oferi, nu sa lupti.
Merita sa speri, că nu mergi pe frontul fictiv din Ucraina, nu știu, nu cred că sunt fete serioase pentru care sa merita asta
Despre cine vorbesti? In viata reala nu e ca in insula iubirii si alte prostii de emisiuni sau telenovele siropoase.
Posibil sa nu merite! Daca lucrurile nu se potrivesc din start, e clar că nu se vor potrivi nici mai târziu!
Nu! Merita sa lupti pentru mama ta, frate, sora sau pentru un prieten adevarat. Nu pentru "dragoste". Si o femeie nici macar nu poate iubi un barbat. Il poate accepta sau in cazuri foarte rare, il poate respecta. Dragoste primeste doar copii, femeile si animalele de companie. Barbatul in schimb, trebuie sa ofere ceva ca sa primeasca dragoste. Si daca trebuie sa oferi ceva, atunci aia nu mai este dragoste caci dragostea este neconditionata. Barbatul are 3 lucruri de oferit : sexualitate, resurse si protectie. Daca un barbat nu poate oferi lucrurile acestea, atunci pentru el nu exista ceea ce numesti tu dragoste. Barbatul are scris in adn sa protjeze si sa se sacrifice daca este necesar. Femeia are in adn hipergamia, si oportunismul. Trebuie sa aleaga ce este mai bun sau sa isi faca upgrade la alt partener daca situatia îi este favorabila. Pt ca asa trebuia, un partener mai valoros din orice punct de vedere este o sansa in plus la supravietuirea ei si a viitorului copil. O strategie machiavelica involuntara. Asadar, eu baronul vonpulivăn, cocluzionez ca nu merita sa lupti pentru vreo femeie ( in afara de mama/sora). Dar ca femeie merita sa te lupti pentru cel mai puternic si bun provider, barbat. Da femeile sa lupte pentru "dragoste", barbatii să se duca la bere.
Nu merita să lupți daca nici da nu luptă, daca ei îi pasă trebuie sa o lași
Dragostea nu are nimic de-a face cu lupta.
Dragostea adevarata nu se poate obtine prin lupta. Daca ma dau peste cap si fac tumbe ca sa fiu bagata in seama am sa obtin, in cel mai bun caz, mila si compasiunea persoanei despre care afirm ca o iubesc. Iar asta nu e dragostea pe care o caut. Apoi, niciodata, nici macar o singura data nu lupti pentru "acea persoana" ci lupti pentru tine, pentru a obtine TU ceva, o placere, o mangaiere.
Ma bucur ca-ti place
Nu are logica reactia ta la o ironie
Bosule mie imi plac intrebarile tale despre vagin. Mi-se par mult mai interesante. Op a pus intrebare specifica femeilor, nu avem cum sa le intelegem.
Medis întreabă: