anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Merită să lupți pentru dragostea ta?
Sau părăsești în tăcere câmpul de luptă fără o confruntare?

Multe femei, dar și bărbați, fac adesea aceeași greșeală : la un moment dat încep să lupte pentru dragostea lor cu alte femei și bărbați, cu prietenii și rudele unei persoane dragi.
Dar care este sensul unei astfel de lupte pentru dragoste? Este dragostea o turnare de frumusețe, forță, viclenie, dexteritate și oportunități? Dragostea nu este un podium, iar sentimentele sunt valoroase atunci când nu sunt pentru spectacol. Foarte des, oamenii care luptă pentru dragoste sunt ca niște copii mici care joacă același joc de copii. Amintiți-vă de un astfel de joc din copilărie, când copiii trebuiau să alerge în jurul scaunelor pentru a fi primii care se așează pe ele, și sunt întotdeauna mai puține scaune decât copiii, și se știe că cineva va pierde și, prin urmare, o luptă pentru un scaun. între mai mulți copii va începe inevitabil? Lupta pentru dragoste este la fel de stupidă și inutilă ca să joci acest joc pentru copii: fă un pas în lateral, distrage-ți atenția de la regulile jocului pe care l-ai inventat și așează-te pe orice scaun îți place pe margine, lângă perete, unde sunt goale, frumoase, confortabile și neocupate se află o mulțime. Dacă bărbatul sau femeia ta iubită îți permite să lupți pentru el sau ea, atunci este deja prea mult. Eu cred că un bărbat sau o femeie care iubește cu adevărat și merită iubirea ta nu îți va permite niciodată să fii atât de umilit, scufundându-se la nivelul de a lupta pentru dragostea lui cu alți "concurenți" rivali.
Eu nu cred că dragostea tolerează concurența: fie există, fie, scuză-mă, este timpul să te uiți în jur și să fii un om liber, care stă în liniște pe margine, visând că cineva îl va observa și îl va aprecia în sfârșit.
În concluzie, dragostea nu pare a fi, și nici nu este un casting sau un inel de luptă.
*ps ce am scris mai sus sunt fix opiniile mele personale, pe care nu aș vrea să le impun nimănui*

Revenind la întrebare...
Merită să lupți pentru dragostea ta?
Sau părăsești în tăcere câmpul de luptă fără o confruntare?

14 răspunsuri:
| nyoentox2002 a răspuns:

Nu merita să lupți daca nici da nu luptă, daca ei îi pasă trebuie sa o lași

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu! Merita sa lupti pentru mama ta, frate, sora sau pentru un prieten adevarat. Nu pentru "dragoste". Si o femeie nici macar nu poate iubi un barbat. Il poate accepta sau in cazuri foarte rare, il poate respecta. Dragoste primeste doar copii, femeile si animalele de companie. Barbatul in schimb, trebuie sa ofere ceva ca sa primeasca dragoste. Si daca trebuie sa oferi ceva, atunci aia nu mai este dragoste caci dragostea este neconditionata. Barbatul are 3 lucruri de oferit : sexualitate, resurse si protectie. Daca un barbat nu poate oferi lucrurile acestea, atunci pentru el nu exista ceea ce numesti tu dragoste. Barbatul are scris in adn sa protjeze si sa se sacrifice daca este necesar. Femeia are in adn hipergamia, si oportunismul. Trebuie sa aleaga ce este mai bun sau sa isi faca upgrade la alt partener daca situatia îi este favorabila. Pt ca asa trebuia, un partener mai valoros din orice punct de vedere este o sansa in plus la supravietuirea ei si a viitorului copil. O strategie machiavelica involuntara. Asadar, eu baronul vonpulivăn, cocluzionez ca nu merita sa lupti pentru vreo femeie ( in afara de mama/sora). Dar ca femeie merita sa te lupti pentru cel mai puternic si bun provider, barbat. Da femeile sa lupte pentru "dragoste", barbatii să se duca la bere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru nyoentox2002):

Dragostea nu are nimic de-a face cu lupta.
Dragostea adevarata nu se poate obtine prin lupta. Daca ma dau peste cap si fac tumbe ca sa fiu bagata in seama am sa obtin, in cel mai bun caz, mila si compasiunea persoanei despre care afirm ca o iubesc. Iar asta nu e dragostea pe care o caut. Apoi, niciodata, nici macar o singura data nu lupti pentru "acea persoana" ci lupti pentru tine, pentru a obtine TU ceva, o placere, o mangaiere.

| DomnulPoliticos a răspuns:

Imi place ca intrebarea nu are absolut nicio logica, nici macar 0, 1%

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DomnulPoliticos):

Ma bucur ca-ti place happy

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu are logica reactia ta la o ironie

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DomnulPoliticos):

Bosule mie imi plac intrebarile tale despre vagin. Mi-se par mult mai interesante. Op a pus intrebare specifica femeilor, nu avem cum sa le intelegem.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Merita sa speri, că nu mergi pe frontul fictiv din Ucraina, nu știu, nu cred că sunt fete serioase pentru care sa merita asta

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Despre cine vorbesti? In viata reala nu e ca in insula iubirii si alte prostii de emisiuni sau telenovele siropoase.

| MarianWLF a răspuns:

Sa lupti pentru dragoste, ce amuzant suna laughing
Trebuie sa lupti pentru a face pe cineva sa te iubeasca? Nu cred, daca cineva se indragosteste cu adevarat de tine, iti ofera de la sine afectiune, timp, atentie, tot ce ai nevoie, fara sa ceri, pentru ca asa simte, daca tu trebuie sa lupti sa impresionezi, sa primesti, aia nu mai e dragoste. Dragostea inseamna sa oferi, nu sa lupti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.

| Hyperion7 a răspuns:

Posibil sa nu merite! Daca lucrurile nu se potrivesc din start, e clar că nu se vor potrivi nici mai târziu!