anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mesaje de dragoste pentru iubithappy. voi ce sms-uri ati trimis in ultimul timp persoanei iubite?

Răspuns Câştigător
| Farcas a răspuns:

Noi ne trimitem des mesaje de dragostelove struck
Chiar imi place, pentru ca stiu ca il fac fericit, si el la fel pe mine.
De obicei le inventez eu, are mai mult farmec si cum zice el, il uimesc din ce in ce mai multlove struck
Cu un sms scris din inima, si cu un,, Te iubesc,, la sfarsit, il vei da gata.Vei creste in ochii lui, cand va vedea ca te`ai straduit, si va aprecia asta.
Mult succes!

21 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, eu nu am trimis niciodata in schimb el mi-a trimis si inca foarte frumoase, dar poti sa ii trimiti un simplu sms cu un `te iubesc` fara poezii de love lungi si plictisitoare, cred ca valoreaza mai mult un sms simplu plin de naturalete si din suflet...

| M.J. a răspuns:

A fost aseara..."nb vietisoara si sa nu uiti ca fata ta te ubece mult"

| danutza a răspuns:

Faptebatting eyelashes nu mesaje

| SweeTLemon a răspuns:

Ne trimitem rar sms...suntem mai tot timpul impreuna, dar ultimul sms pe care mi l-a trimis suna ceva de genu "Somnic usor iubire :* te iubi :*:*:* " big grin love struck

| crisS a răspuns:

Cred ca obisnuiam( spun obisnuiam pentru. ca vara eu sunt solo tot timpul pentru. ca nu ma pot abtine sa nu flirtez cu vreun baiat asa ca mai bine solo decat sa am pe constiinta... laughing ) sa ii trimit sms -uri simple gen " Te iubesc" dupa parerea mea au cel mai mare efect un simplu "te iubesc " e de 10 ori mai bun dect orice sms siropos happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Aurora se iveste vestitoare diminetii.
Alta zi-Luna s-ascunde-Un nou pas pe calea vietii!"

te iubesc, soare mic

asta i l-am trimis azi-dimineata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am pers. iubita laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poti sa trimiti un mesaj cu ce simti?laughing
Eu de obicei ii trimit iubitului meu mesaje gen "mi-e dor de tine" sau "abia astept sa te vad azi". Incearca si ceva mai "hot" daca sti ca gusta chestiile astea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Noi ne trimitem cate 10-15 sms-uri pe zi de dragoste normal happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te ador! esti cea mai importanta persoana din viata mea! pop dulceee:8:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Retea unui tort:un pat moale, 1gram de mingiere, 65grame de dragoste, o banana+2oua, 45de minute de agitare, 2gemete, un strob de frisca ce zici facem unul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Noi ne trimitem sms de iubire foarte amoroase dar de multe ori zo raman uimita si nu mai stiu ce sa ii trimit dar din inima ca ne iubim gasim foarte multe cuvinte de iubire

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fi creativa si scrie-i ce simti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A iubi iubirea, A iubi curat, A te iubi pe tine, Zau nu e pacat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I would love you only little when I would be able to say how much I love you!… Kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te iubesc enorm.esti unicul meu gand inainte de culcare...si tot restul zilei... te iubesc cum n-am iubit pe nimeni.inceragul meu:X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca si ceva de genu: cf pui ...imi e dor de tine. te pup si te besk...cam asa suna sms trimise de minebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O data te-am vãzut
Si-am stat incremenita
Si crudã a fost durerea
Cu care te-am iubit.
Te vãd a doua oara
Si stau, si mã gândesc
Dacã tin la tine, dacã te mai iubesc.

Răspuns utilizator avertizat
| nenulea1 a răspuns:

Din tot ceea ce iti ofera viata pastreaza intotdeauna ce iubesti, caci numai atunci simti cu adevarat ce inseamna fericirea...