anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mhm,salut,am un fel de,,problema",imi place de-un tip,sau asa cred, am 14 ani si nu am avut nici macar un pupic pe obraz de la un baiat. Nu stiu cum sa-i atrag atentia tipuui respectiv,nu e din liceul meu si abia ne intalnim pe strada. Iar pe net,pff,si mai si. Sfat,ceva,va rog, nu am cu cine vorbi chesti de genu.

12 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Cand va vedeti pe strada, ii zambesti si il saluti. Nu e recomandabil sa faci mai mult decat atat. Daca e interest, te abordeaza el.
O alta posibilitate ar fi sa afli ce interese are si sa iti faci de lucru intr-un grup in care face parte si el.

| sebitime0 a răspuns:

Incearca sa intrebi pe cineva din anturajul lui...o fata sau un baiat, zi-le sa iti dea numarul lui, e mai usor sa vorbesti cu el la telefon.Sau cand va vedeti îi zambesti, il saluti si tot asa. Faci asa cateva zile, faceti cunostinta si te tot dai pe langa el apoi îi spui ce simti, e cel mai bine.

Succes.

| justfreelove a răspuns:

Du-te la el si spune-i "Buna, imi place de tine. Vrei sa iesim la un suc? " Sa stii ca baietii apreciaza foarte mult fetele care stiu ce vor. O fata draguta care are tupeu sa incerce sa agate un baiat, este de 100 de ori mai frumoasa decat o castigatoare de miss care are impresia ca e rolul baiatului sa o bage in seama!

| xPegasus a răspuns (pentru justfreelove):

Nu cunosc pe nimeni din anturajul lui

| justfreelove a răspuns (pentru xPegasus):

De ce ar trebui sa cunosti pe cineva din anturajul lui? Tie iti place de EL. Tu vrei sa te combini cu EL. Fa asa cum zic eu si ai sa vezi ca o sa fie bine. Daca iti raspunde pozitiv sau iti zambesti, ai putea sa il intrebi si cum il cheama.

Răspuns utilizator avertizat
| hhhapciuuu a răspuns:

Pai avand in vedere ca tu nu arati deloc rau, singura chestie e ca esti prea "cuminte" laughing
tii departe baietii cu atitudinea ta mult prea impertinenta, copilaroasa si baietoasa. ai putea sa te porti mai ca o domnisoara si sa scoti in evidenta valorile firii tale de care stii de la prietenii tai ca le apreciaza.
sa te imbraci cat sa iesi mai in evidenta -dar nu totusi ca o pitipoanca. poti intra pe grupurile de pe facebook pe care le frecventeaza, sau sa faci totul mult mai simplu si sa ii spui un minunat "buna" pe chat.
inceraca sa cauti daca aveti prieteni comuni ca sa ii intrebi mai multe despre el. sa nu-l sperii fetito cumva laughing cu chestiile tale (stii tu care laughing )
poti sa fi tu insati dupa aceea -si daca nu-i convine atunci asta e, nu te merita. nu toti oamenii sunt facuti sa se inteleaga.
big hug :3

| Skilline2012 a răspuns (pentru justfreelove):

Eu unul nu as da 2 bani pe ea daca se lasa asa usor.

| justfreelove a răspuns (pentru Skilline2012):

Tu ai notiuni diferite in ceea ce priveste femeile. Clar duci lipsa de experienta. O fata care se lasa usor, este o fata la care te duci si zici "buna ..hai mergem la mine" si ea accepta, iar o fata cu personalitate este o fata capabila sa vina la tine si sa iti spuna ca vrea sa te cunoasca.
Cu alte cuvinte: O fata care te place pe tine e ceva special, iar o fata pe care o placi tu, este doar o fata oarecare.

Eu ma refeream la cele gen "buna, hai sa mergem la mine" sau cele pe care le-ai vrajit cu 2 propozitii luate de pe net in 10 minute. raised eyebrows

| justfreelove a răspuns (pentru Skilline2012):

Tu crezi ca daca o fata te place automat si are tupeu sa te bage in seama ..automat ea este un fel de "iubita comunitara"? Ai o parere foarte buna despre tine..sincer. O fata are nevoie de foarte mult curaj sa se bage cu un baiat in seama si sa ii spuna ca il place, mai ales daca ei nu se cunosc. Daca refuzi o astfel de fata, automat ii distrugi personalitatea si o transformi intr-o persoana introvertita. Dupa felul cum gandesti am impresia ca tu nu esti genu pe care il vor fetele. Sincer, imi pare rau pentru tine!

Spusele tale se dau cap in cap, hai sa incheiem subiectul, esti pe langa.