anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a placut de o persoana, iar dupa un timp mi-a trecut. Acum cred ca incep sa ma indragostesc din nou de ea si nu vreau asta... Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| St3fU a răspuns:

Atunci nu prea ai ce sa faci...ar mai fi o ideethinking sa-ti indrepti toata atentia spre alt baiat, adica sa inceapa sa-ti placa altul ca sa nu'ti mai pese de celalalt.

5 răspunsuri:
| Deea1111 a răspuns:

Poi propuneti lucrul acesta in primul rand nu incepe sa te emotionezi cand o vezi controleaza-ti toate emotile si la un moment dat vor disparea

| St3fU a răspuns:

Indeparteaza'te de acea persoana pe cat poti de mult. Ai putea si sa incerci sa-ti controlezi emotiile dar asta e foarte greu si probabil n-o sa reusesti. Parerea mea, indeparteaza'te de el ca altfel te reindragostesti inevitabil!

| IateyourCookie a răspuns (pentru St3fU):

Nu prea am cum sa fac asta. e la aceeasi scoala cu mine, pe acelasi etaj.suntem prieteni.nu pot sa ii zic dintr-o data ca nu mai vreau sa vorbesc cu el sau chestii din astea.

| dincolodevise a răspuns:

Inimii nu ii poti porunci.si este greu sa te indepartezi de acea persoana.nu stiu daca poti neaparat sa faci ceva.trebuie sa ai vointa.sa-ti zici mereu''nu trebuie sa ma indragostesc de aceasta persoana'',. gandeste-te ca nu are nici un rost.bafta. sper ca te-am ajutat

| Bolfea a răspuns:

Nu poti sa faci nimic!
Incearca sa comunici cu mai multe prsoane dragute si un pic vei uita de persoana care nu vrei sa te indragostesti din nou!
Dar daca asa va iesi ca din nou te-ai indragostit ce sa faci, asa a fost sa fie!
Succes.