| Viky17 a întrebat:

Mi a placut de un baiat si acesta aflase si de atunci aproape zilnic nu imi dadea pace la scoala...ma injura uneori fara nici un motiv, ma tachina, apoi venea si ma pupa pe frunte, cand vorbeam ceva cu cineva in clasa se baga in seamă, s uita dupa mine, rareori si cu glume cu tenta sexuala. Oare e prefacut sau simte cevapentru mine?

Răspuns Câştigător
| Skiller1997 a răspuns:

Desigur el simte ceva pentru tine dar ai grija ca el s-ar putea sa aiba sub masca lui un baiat tentat doar dupa tenta sexuala.

8 răspunsuri:
| BAD17 a răspuns:

Posibil sa-si bata joc de tine si atat

| Viky17 explică (pentru BAD17):

Cum as putea sa remarc daca isi bate joc de mine sau simte ceva pentru mine?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Viky17):

Il intrebi in mod direct si ii ceri sa-ti raspunda pe loc, pentru a nu-i da posibilitatea de a se eschiva, fofil sau amana raspunsul solicitat. Succes!

| Viky17 explică (pentru corbulalbrosu):

Ku siguranță nu s-ar uita in ochii mei

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Viky17):

Daca o persoana nu are curajul sau taria de a te privi direct in ochi sau el se fereste sa fie privit astfel, in mod sigur are ceva de ascuns si in nici un caz nu este/nu poate fi nici sincer si nici de incredere. Ar fi ori sa-i faci vant, sau sa-i dai cu tifla cum se spune, adica sa-ti bati tu joc de el sa-l ie-i in deradere, sa-l faci de ras/de cacao laughing

| BAD17 a răspuns (pentru Viky17):

Esti fata mare trebuie sa-ti dai seama singura din gesturiile lui de mitocan imputit

| Viky17 explică (pentru BAD17):

In astfel de cazuri nu prea ma pricep big grin

| Kathrinex a răspuns:

Eu te sfătuiesc să fii atentă și să nu te lași așa după două vorbe spuse aiurea de el.