Ce incearca el sa faca mi se pare" ciorba reincalzita" eu zic sa nu-i dai satisfactie, nu te merita, daca te-a lasat pentru alta atunci o va face iar, nu se va schimba, eu zic sa il eviti cat posibil, ce e al tau e pus deoparte.
Poza lasa impresia ca ai depasit varsta de "ma gadila colegul" sau "accidente". E bine de stiut ca pozele pot insela asa mult.
Ei bine, desi trebuie acordata prezumtia de nevinovatie, sansele sunt foarte mici sa fi fost un accident.
Pe Facebook trebuie sa cauti persoana, deschizi chat-ul, scrii mesajul si mai dai si send. Care sunt sansele sa faci 4 lucruri din greseala?
O fi vreo metoda puerila de a atrage atentia. Daca vrei, zi-mi si mie ce varsta aveti, sa nu mor asa prost.
Numai în perioada Yahoo se mai făcea așa ceva, săracu, spune-i să mai evolueze .
Sincer? NU cred. Cel mai probabil ''greseala'' a fost INTENTIONATA. Sanatate!
Nu exista astfel de greșeli, ai spus ca e fostul, cel mai probabil nu ați vorbit de ceva vreme ai nu te mai are la feed, deci, dacă nu te are la mesaje recente însemna că te-a cautat în mesagerie și ți a scris, ceea ce înseamnă că nu e greșeală.
Exact in aceeasi zi mi-a mai scris si am mai vorbit 2 vorbe scurte(ceva formal, legat de facultate, mergem la aceeasi)...
Nu e mesaj dat din greseala, crede-ma si tu i-ai dat seen? daca imi poti spune si din cauza cui v-ati despartit? P.S. Ce coincidenta si eu sunt tot la medicina )
Nu i am dat seen.Si ne am despartit pentru ca el mi-a spus ca ii place de alta.Dar noi oricum am avut o relatie cu suisuri si coborasuri si o gramada de impacari.O relatie pasionala.Ne am iubit mult.
Sigur nu e accidental. Putea să editeze sau chiar să ștergă mesajul dacă era „din greșeală".
T30D0RA întreabă:
mirunaaa96 întreabă:
Davidandrei102 întreabă: