| anoooonimm77 a întrebat:

Mi-a venit ciclu azi dar la început mi-a curs sange mai rozaliu și acum mi-a curs ceva maro puțin. Ma doare burta, o fi menstruatie falsa? Am avut contact acum 6 săptămâni.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si crezi ca intereseaza pe cineva ciclul tau?

| anoooonimm77 explică (pentru Violleta2022):

De asta se numește TPU sa pui întrebări violeta de ce te frustrezi așa și încerci sa mi răspunzi cu răutate din câte am înțeles ai copilași da le lor atenție și nu îmi mai răspunde mie la întrebări daca chiar ești așa arogantă și gata

| Violleta2022 a răspuns (pentru anoooonimm77):

Pune intrebari atunci, da nu ne informa pe noi ca ti-a venit ciclu, ca asta nu este nromal.
Seamana mai mult a urlat dupa atentie si frustrari personale.
iar daca ai probleme de sanatate, mergi fetita la medic, ca aici nu avem medici pe forum, ori nu mai accepta sex fara prezervativ, ca ala nu vine numai cu sarcini nedorite ci si cu boli grave si unele mortale.

Dar nu v am spus ca mi-a venit ciclu și atâta am spus ca mi-a venit ciclu dar cu niște probleme daca reacționezi asa nu îmi mai răspunde simplu treci peste

Fetita, du-te la psiholog ca tu ai o problema mentala, ai scris 30 de postari pe forum, despre aceeasi problema pe care o repeti la nesfarsit si asta nu este normal!
Asta denota ca tu ai o problema ori de intelegere si invatare, ori psihica.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu ești însărcinată. Ciclul are culoarea respectivă fiindcă ești la început

De unde stii tu ca am probleme mintale nu ți-e frica de Dumnezeu sa spui asa ceva daca avem asa ceva nu cred ca m-a apucam eu sa scriu și sa fiu capabila de ceva întreb pur și simplu pentru ca îmi fac griji ți am mai spus ești tu supărată ca pun eu întrebări sărăcuța de tine sper din tot sufletul ce mi ai spus mie sa ți se întoarcă ție la ce iubești tu cel mai mult!

Mie, frica de dumnezue, de ce?
Nu am pacatuit cu nimic, sunt casatorita de multi ani si am un sot minunat, am copii mari la casele lor, am tot ce-mi trebuie si chiar nu-s saraca, de aceea imi permit ca-n timpul meu liber sa fac educatie cu copii ca tine, care fac sex fara bun simt si fara protectie, se ascund de parinti, pana ajung cu burta la gura sau cu boli grave, care au probleme psihice si nu vor sa creada asta, ca repetarea de peste 30 de ori a unei intrebari nu-i normala, care nu vrea sa invete din greseli si prefera sa le repete non stop, luna de luna, preferand riscul si sexuiala fara bun simt.

| Fatamuntilor a răspuns:

Culoarea,consistenta si durata menstruatiei se poate schimba de-a lungul vietii fetitei/femeii.Nu ai spus daca ciclul este regulat
Cel mai bine ar sa mergi la medic ca sa stii daca e ok pentru tine.