Am observat ca esti foarte stresata! Multe intrebari de acest gen din partea ta.Calmeaza`te sansele sunt fff slabe daca ai facut-o cu prezervativ si mai ales ti-a si venit! Fa un test de sarcina o data pe luna.si nu mai fi asa stresata.Si e normal sa vii ametita si sa te doara sanii la menstruatie.Calmeaza`te:*
Pai am invatat de la scoala: mentruatia vine in cazul in care 30m de zile nu se depun spermatozoizi pe placenta di uter acolo unde cresc copii deci asta inseamna ca daca ti-a venit nu ai cum sa fii insarcinata
Nu ai cum sa fii. mi se intampla si mie. Este ceva normal s ai ameteli atunci cand iti vine menstra pentru ca pierzi calciu, iar starea de voma poate fii ameliorata cu o baie buna si calduta ( nu foarte calda pentru ca ar putea afecta). Stai linistita caci starea ta poate fii accentuata de stres.
Daca ti-a venit ciclul la o zi dupa contactul sexual inseamna ca nu esti insarcinata si starea ta de rau e legata de alte cauze. Cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina sa scapi de orice dubiu.