Și eu trec printr-o situație de genul, e foarte greu, dar când Când cineva pare inaccesibil, devii disperat și îi mărești valoarea mai mult decât trebuie.
Totul pentru ca nu o poți avea, sau nu îți dă atenția și validarea de care crezi ca ai nevoie.
Când cineva e la îndemână -ca în relații sau căsnicii- îi scazi valoarea, ca o ai mereu la îndemână.
Tocmai de aceea cred ca succesul în relație și dragostea adevărată, e să fii mereu,, disperat,, în sens pozitiv după jumătatea ta și să o tratezi în fiecare zi frumos, să îi faci gesturi, să comunici, ca și cum ați fi la început de drum.
"Dar stiu sigur ca daca mi ar da atentie m as potolii, adica nu ar fi mare scofala. Interesant"
Nu interesant. Imatur.
Depinde, multe fete cand arati ca ii face pe plac etc, nu aprecieaza.
Foarte interesant.
Ia niste atractie de-aici, ca eu nu am nevoie de ea: https://www.libertateapentrufemei.ro/......aza-255064
Mă rog, noroc in dragoste si sa fim sanatosi!
Exact prin asta trec eu acum.am avut o aventură cu o fată de 20+, ea mi-a trimis cerere de prietenie după ce m.a văzut la ea unde lucrează.am ieșit si am făcut sex, totul si cu o doză de pasiune.am revazu.to după un pic și mi-a zis ca i.am făcut ziua mai frumoasă, dar continuă să răspundă rar sau deloc la mesaje, eschivând câteodată, exemplu:sunt libera in weekend și vedem cum ne sicronizam, sau când pot eu.vine weekend.ul si nu mai raspuns la mesaje.are un copil, eu sunt căsătorit si am copil.de atâta frustrare ca nu răspunde și eschivează ma facuse sa încalc regula, adică sa trimit multe mesaje, astăzi i.am zis ca nu o sa i mai scriu si că dacă are vreo intenție sa o facă ea.m.a zăpăcit si eu am 30+.n.am mai văzut asa ceva, nici lasă-mă ca nu te vreau nici hai.ori are ceva rotițe lipsă, ori e îndrăgostită de altul, ori e îndrăgostită de mine.Si da, cu cat respinge cu atat ma zăpăcește mai tare, o sa incerc sa-mi tin cuvantul si nu.i mai scriu deloc.este singura variantă, dezinteres la dezinteres, să văd ce iese.
Cand o femeie fuge de tine inseamna ca NU o atragi si NU te vrea in viata ei.
Cum dragoste cu sila nu se poate face, trebuie sa intelegi ca nu poti forta pe nimeni sa te placa, doar pentru ca tu placi acea persoana.
Atractia trebuie sa fie reciproca, ca relatia sa functioneze.
beausingurlamasamea întreabă: