| Kinezuu a întrebat:

Mi-am facut o iubita dupa o perioda lunga in care am cautat in final am gasit. Avem 3 saptamani de cand suntem impreuna dar problema este ca ne vedem numai in wekend ca e distanta cam mare. E prima mea iubita problema sta in felu urmator eu i-am zis de multe ori ca ar fi cazul sa trecem la etapa urmatoare iar ea zis sa am rabdare. Ea a mai avut un iubit cu care a stat 1 an jumate, din covorbirile trecute care au fost la telefon la inceput am inteles ca s-ar fi culcat cu el sau asta am dedus eu. Dar zilele trecute am avut o surpriza insitand ca de obicei sa trecem la etapa urmatoare ea mi-a zis ca e virgina ceea ce pare greu de crezut.Hai sa explic de ce din cate imi amintesc eu la inceputul relatiei ea s-ar fi dat de gol ca ar fi petrecut cu fostul niste momente frumose cu sampanie intr-o camera nu imi mai amintesc exact. Ea a fost puternic dejamagita de fostul dar eu chiar sunt un baiat sincer si serios ca am fost de la inceput. Ceea ce nu inteleg eu de ce a zis dintr-o data ca e virgina probabil sa nu mai insist. Dar hai sa va mai explic de ce tot nu cred asta ce mi-a zis pentru ca cat de prost sa fi ca intr-un an si jumate sa nu te culci cu ea sau sa numai zic ca avea msg trimite pe hi5 ca te iubesc esti viata mea chestii din astea.Eu am 19 ani iar ea 18 ani.Mai nou am cam inceput sa ne certam mai mult din cauza ei. Sa va spun ieri am sunato de 5 ori si nu a raspuns iar eu am intrat pe net si am vazut ca e pe invizibil iar apoi am intrat pe mess si a intrat si ea repede.Eu am intrebat-o de ce stai pe invizil iar ea mi-a raspuns ca sa citeasca mesajele iar apoi am intrebat-o dar la telefon de ce nu raspunzi pentru ca nu l-am auzit si eu sunt dupa asta imi da ocupat si am intrebat-o de ce mi-ai dat ocupat inseamna ca mia alunecat mana pe telefon ca m-am dat cu crema imi vine sa o calc pe cap nu alceva. Specific inca o data ca noi ne intalnim decat in fiecare wekend(sambata si duminica) dar in rest vb la telefon in cursul saptamanii cum am zis e distanta care ne desparte de vreo 40 km si nu putem sa ne vedem in fiecare zi.

7 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Nu stiu de ce te minte dar e clar ca buna ziua ca te minte. Vrea sa te invirta pe degete numai pentru placerea de a se juca cu tine.Meriti ceva mai bun.

| BRG a răspuns:

Este o mincinoasă, și nu e de tine este o curvă.De mică este curvă.

| ing3rd3mon4u a răspuns:

Parerea mea este sa incerci sa ii explici ce te deranjeaza ce nu...
Sa existe mai multa comunicatie intre voi.Nu conteaza ce a fost in trecutul ei.Conteaza relatia voastra de acum inainte. Poate nu da importanta ca aveti prea putin timp impreuna.Cred ca ar fi cazul sa aveti o discutie mai serioasabig grin.Si in legatura ca zice ca este virgina.Are asa multa importanta pentru tine?

| ing3rd3mon4u a răspuns:

Eu zic ca mai mult ai suporta sa afli adevarul decat sa fii mintit.Ca daca te minte in legatura cu chestiile astea.o sa o faca mereu daca nu se invata minte.Ori isi va da seama in ultimul moment ca te va pierde.Ori nu ii va pasa deloc de tine.Si fazele cu telefonul.E ca te evita.Nu prea o vad sa se implice asa de mult in relatie cum o faci tu.Este parerea mea. Fara suparare.big grin

| kaylla a răspuns:

Ar trebui sa discuti cu ea si sa-i explici exact ce te deranjeaza. Nu cred ca dupa 3 saptamani de relatie e obligatoriu sa faceti sex. Ar trebui sa incerci sa nu o mai presezi cu asta. Poate intr-adevar e virgina sau poate a suferit mult dupa celalalt si nu vrea sa pateasca acelasi lucru si cu tine. Pentru tine e atat de importanta o relatie sexuala in momentul de fata? Ar trebui sa discutati si sa vedeti care sunt gandurile fiecaruia cu privire la relatia voastra si daca merita sau nu sa continuati! Mult succes!

| emchristina a răspuns:

Buna. Uite parerea mea. Nu cred ca e virgina. Dupa cum ai zis si tu cam greu de crezut ca tipul a stat cu ea 1 an jumate fara sex. te minte la capitolul asta si ar trebui sa vorbiti serios si sa afli de ce ocoleste subiectul. Ok. Aveti 3 saptamani tu vrei sex. Nu crezi ca e cam repede? Adica nu-ti zic sa astepti 1 an dar macr o luna, doua sa treaca. Poate ca si prietenei tale i se pare cam devreme, poate inca nu a ajuns sa tina la tine, inca nu te cunoaste suficient si prefera sa te minta. Plus ca va vedeti si mai rar. Crede-ma nici eu nu m-as culca cu un tip dupa doar 3 saptamani de relatie. Dar macar ar trebui sa aiba curajul sa-ti zica direct lucrul asta. happy

| DeliaMarius a răspuns:

Ii dai prea multa importanta si cam profita de asta. Poate ca nu vrea sa faceti sex acum ci mai tarziu ca sa nu o ''etichetezi''. Dar faptul ca te cam ignora, nu e de bine. Intreab-o ce vrea ea de fapt, ce are de gand? Ca sa nu te trezesti mai tarziu cu papucii la usa.