| Mihaela2022 a întrebat:

Mi-am facut un iubit dar problema este că e prea departe de mine, eu sunt din Constanta şi el e din Braşov.
Am încercat sa renunț la el dar nu am putut.
Credeți că relațiile la distanță merg? Dacă nu merg atunci cum să fac să-l uit mai repede?

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

O vreme.

| Hammurabi a răspuns:

O relație cu ceva vechime, în care partenerii sunt nevoiți să stea la distanță o perioadă, mai merge.
Dar o relație care începe sau vrea să înceapă deja la distanță, foartre puțin probabil să aibă succes.

Răspuns utilizator avertizat
| Crackman a răspuns:

Depinde, eu unul nu cred
Eu stau la cora Bratianu happy

| Marius22222222222 a răspuns:

Merge atâta timp cât vă înțelegeți.si eu am relație la distanță fiind în Italia.dar din septembrie până acum am fost deja de 2 ori în Romania și acum de paste vine ea in Italia după care ne mutam definitiv în România.cand iubești distanta apropie nu desparte

| gogugogugogu a răspuns:

Nu. Cauta pe cineva pe care poti sa-l vezi de fiecare data cand doresti.

| shookdazed a răspuns:

Depinde,multi spun ca rezista insa daca va vedeti macar de 2 ori pe luna, si eu am incercat insa degeaba, nu aveau ele rabdare, voiau sa fiu langa ele in fiecare zi...

| marin1988 a răspuns:

Dacă e vorba de dragoste adevărată, o să faceți sacrificii și o să funcționeze. Altfel e greu cu relațiile la distanță. Depinde de fiecare dintre voi ce își dorește.
Cum să-l uiți? Făcând alte activități. Trebuie să-ți ocupi gândurile cu altceva și asta poți doar dacă faci ceva concret, dacă te implici în diverse activități happy

| Anonima000009 a răspuns:

Merg.
Și chiar ft bine.
Cu iubitul meu am o relație de 3 ani în online. Nu ne am înșelat și ne iubim extreme de mult. Iar anul acesta urmează să mă mut cu el.
M am văzut prima data cu el după un an?