Nu sunt prietene fetele alea. daca erau prietene nu te puneau sa alegi.cand o sa termini scoala o sa se rupa multe prieteni ai sa vezi deci mai bine bucurate de iubire.vb cu el incearca sa vezi daca mai tine la tine nu trebuie sa ii zici sa va impacati o sa zica el daca ii spui ec simti si daca ii vei spune ca iti pare rau de alegerea ta...ai grija de u.
P.S:ai prea multa incredere in prieteni tai nu ar trebui sa le crezi asa importante
Te pup bafta
Poarta o discutie cu el. Si cu asa zisele "prietenele tale" incearca sa te debarasezi de ele. Poate ca te'au pus sa alegi intre el si ele, doar ca sa se bage ele pe el [pe romaneste]. Nu sunt prietene bune nu ai ce cauta langa ele. Plus ca tu ai facut greseala, nu trebuia sa te desparti de el. Pentru ca daca ele iti erau prietene bune [cum spui tu] acceptau sa stai cu el, si nu te puneau sa faci o alegere. Nu trebuia sa le alegi pe ele. Prietenii cum vin asa si pleaca. Ma intelegi? Si cea/cel mai bun/a prieten/a o sa iti intoarca spatele la un moment dat. Nu merita.
Cat despre iubitul tau, incearca sa porti o discutie cu el. A fost ceva timp intre voi. Poate va impacati, oarecum.
Bafta multa :*
Eu cred ca tu ai zis corect "asa zisa prietena" daca erau prietene nu faceau asta,in primul rand aia ca vine sa ceara sfaturi,daca tu esti foarte sigura ca el mai tine la tine si zici ca si tu tii mult la el,atunci calcati odata peste orice princiipii de domnisoara si mergi si vorbeste cu el,daca il vrei inapoi asta e unica solutie. Pune piciorul in prag si dale nabii de prietene false,totusi un an si jumatate inseamna ceva, Bafta draguta, si lupta
Ai fost foarte naiva pentru ca ai grezut ca exista prieteni, eu nu zic sa nu ai dar incearca tot timpul sa pastrezi o anumita distanta si tot timpul sa imi pui familia, pe cei dragi si pe tine pe primul loc. prieteni sunt conceputi sa te **** sa te corupa dar tot ei te si educa. asta o stiu dintr`o melodie de la parazitii. nu e nimic acum ce nu te omoara te face mai puternic dar de acum sa nu mai ai incredere in oameni chiar daca ti se pare cele mai bune persoane
Ar trebui sa ai mai intai o discutie cu el, intre patru ochi, ca sa afli daca el mai simte ceva pentru tine. Iar despre asazisele tale prietene, lasa-le impace! Daca ele iti vor raul, e problema lor! Eu nu as mai sta cu ele.