NU, depinde si cati ani ai, si cat dureaza acele 4 respectiv 5 ori, si multe altele
Ai facut-o de prea multe ori si sper ca ai folosit prezervativul. Mie nu prea mi se pare ca e normal.
Ba oprestete! Daca mai faci o sa se agraveze situatia ba chiar o sa ajungi la spital... Fa o pauza de cel puitin 3 saptamani si nu mai face asa de des si o sa-ti revii cu timpul cu urinarile
Las-o mai moale fata )
nu cred ca e normal...
stapanaiti-va cateva zile pana iti trece
Faci la 15 ani sex? Mai bine ai astepta pana la 18 ani, atunci ti se va maturiza corpul si mentalitatea, si emotiile, la 15 ani pare periculos...
PS: sunt baiat, dar din ce am mai citit curiozitati despre corpul uman de plictiseala pe net, zicea ca dupa 18 e recomandat sa incepi viata sexuala. atunci e corpul tau pregatiti de asa ceva
Mi-as dori si eu o prietena ca tine, sa vrea de multe ori si de la 15 ani :X
Scuze ca iti zic dar nici tu nici prietenul tau nu sunteti normali la cap! tu erai virgina, a te dizvirgina reprezinta deja o trauma pentru organul tau genital, da sa mai faci de inca 4 ori in aceeasi zi! si vrei sa te mai si simti ok dupa. fa o pauza de vreo 2 saptamani, asta daca rezisti
Nu are importanta numarul contactelor sexuale. Poti sa o faci si de 10 ori pe zi daca te duce.
Problema este ca ai facut o infectie urinara nasoala.
Obisnuieste-te sa urinezi dupa fiecare contact sexual, pentru ca asa microbii de pe parul pubian nu mai inainteaza spre uretra si asa eviti infectiile urinare.
Cat despre problema, fa-ti ceai de musetel si galbenele si stai in aburul ceaiului apoi spalate foarte bine cu ceaiul.Fa asta vreo 5 zile iar daca nu iti trece du-te la medic.
Dureaza 15 minute de 5 ori? adica cate 3 minute una? cred ca esti pea minca, 15 minute e extraordinar de putin?