E normal sa ai chef in fiecare zi, mai ales ca esti tanar si la inceput. Nu ai nevoie de pastile, ci de ocupatie. Gaseste-ti ceva de facut, o munca grea si obositoare si munceste macar 10 ore pe zi. Vei vedea ca te va mai domoli dupa cateva saptamani, din cauza oboselii si a lipsei de timp.
Buna, nu esti singurul si sa stii ca nu e nimic anormal, dar cauta-ti cv ocupatie sa nu te mai gandesti atat de des la sex...
Nu e nimic anormal.probabil vrei sa faci asta in fiecare zi pentru ca iti place, pentru ca te simti bine si gata...acum,trebuie sa gasesti o fata care si ea vrea. Oricum, nu are de ce sa iti fie rusine sau sa vrei sa iei pastile. O sa iti treaca
Uite. trebuie sa te pui si in locul ei. Am avut de curand o discutie cu prietenul meu despre un subiect asemanator. Pentru baieti e mult mai simplu. Insa daca o iubesti sau "ti-e draga", inveti sa te abtii (sau sa apelezi la alte metode. gen alte tipe, stiu eu? :p). Oricum asta e doar o perioada, o sa se "domoleasca" si cheful incet-incet
Eh, cred ca e perfect normal sa iti placa si etc. depinde ce varsta ai. daca ai +18 iti recomand s-o intrebi direct pe Laura Andresan :) iti va raspunde direct, fara inhibitii si cu experienta : www.profadesex.com, enjoy