LOL. Asta se întâmplă când alergi după bărbații "care arată bine", cu mușchi, sexi si "cool". Sunt bărbați simpli, de casa, care trăiesc singuri. Însa voi nu ii băgați în seamă pentru că îi vedeți papă lapte. Învață să cauți în cercul potrivit și apoi să vezi cum găsești și bărbatul pe care îl dorești tu. Nu mai alerga după toți papagalii care caută doar aventură fără implicare emoțională.
Multi dintre barbatii din lumea asta sunt pur si simplu gunoaie.
Mai bine cauta pe cineva care te va aprecia pentru cine esti. Cel mai usor e sa nu accepti sa faci sex cu el pana nu il cunosti mai bine.
Multa lume isi arata culorile adevarate doar dupa ce au obtinut ce au vrut, sau daca nu obtin ce vor mai repede.
Testeaza-i. Fii isteata, si nu-i lasa sa-si bata joc de tine.
Tu te-ai cuplat cu un barbat de pe online sau de la tine din oras? cum a ajuns omul sa te ignore. povestea ta nu e completa. Dar acel barbat sigur a mers si zis mai departe. Unde incerci sa agheti barbati? si de ce o faci tu si nu lasi invers? esti disperata dupa sex? nu cred. Sau poate esti si nu stii. sfatul meu este, clam down, priveste in jur, fi blanda cu oamenii, vorbeste frumos. Nu te mai uita ca si cum acum ti-ar trebui sex si intr-un final se gaseste unul care sa-ti placa si sa te accepte cum esti. Dar asta doar prin trecerea intr-o stare de calm.
"Mi-am pierdut toată încrederea în bărbați."
Nu ar trebui. Nu sunt barbatii responsabili pentru alegerile pe care le faci tu.
"Poate aveau bătrânii dreptate cu sexul doar după căsătorie"
Fara "poate". Sigur ca aveau.
Doamne fereste) Suntem in 2021, lasă batranii din trecut in pace. Au trecut vremurile alea. Vrei sa ajungi sa stai cu unu cateva luni ca dupa sa il tina un minut in pat? Sau si mai grav, sa stai cativa ani cu unu ca dupa casatorie sa nu-ti placa si sa iti faci amant? Dar na, oare cine e prost sa stea atata timp degeaba. Sau na, poate sta cu tine degeaba si face cu alte, e foarte simplu. Lasa prostiile de genul.
Depinde si de varsta ta acum. Cand alergi dupa un lucru, cum este in cazul tau, o relatie, nu prea vei avea parte. Trebuie sa lasi lucrurile sa vina de la sine. Doar nu ai 14 ani sa faci sex cu unu doar daca iti spune ca veti fi impreuna dupa, nu? Cred ca ai trecut de acea faza de copil imatur sa crezi ca tot ce zboara se mananca.
Sincer, nu știu cu ce fel de pesoane ai intrat in contact de ti-au cerut sa faceti sex pe bani) Insa, la cum ai descris situatia, ma face sa cred ca ai vorbit pe online cu ei.
Sexul sa știi ca nu e o garantie sa fii cu cineva, dacă iti oferi savarina, nu faci pe cineva sa vrea o relație cu tine instant, nu e ca si cand semnati la notar ca veti fi impreuna dupa ce se savarseste actul sexual Tu vrei o relatie dar se pare ca ai accepta pe oricine.
Ca doar nu ti-ai fi dorit absolut cu toti tipii cu care ai iesit o relatie. Relatiile vin natural, normal ca mai intai trebuie sa vedeti daca va potriviti ca si persoane, dar si chimia in pat, daca nu sunteti compatibili sentimental si sexual, relatie nu va fi niciodata.
Eu zic sa te mai relaxezi si sa nu iti pierzi increderea in bărbați. Nu cred ca ai încercat,, toti" barbatii ca sa te plangi in halul asta. Sunt oameni si oameni, incearca sa nu mai alergi dupa ei, totul potrivit se intampla la timpul potrivit.
Mi-am pierdut toată încrederea în bărbați.
In care bărbați? În toți bărbații de pe lume?
Toți bărbații îmi cer sex pe bani. Îți cer acum? Care toți?
Sincer eu doar vreau o relatie serioasă. Ce înseamnă o relație serioasă pentru tine? Le-ai spus asta?
Oare e ceva gresit cum îi abordez? Cum îi abordezi?
Poate vorbesc eu gresit? Ce le vorbești?
își bat joc de mine în ultimul hal. Cum își bat joc?
care a zis ca vrea să fim împreună. Înafară de a zice asta, a mai făcut și altceva? A, da, sex. Deci ați fost împreună. Trebuia să îl în întrebi, împreună, pentru cât timp.
sau macar după ce aveti relatie de cateva luni.
Te poate părăsi și după câteva luni. Și chiar și după căsătorie.
Nu ti-ai pierdut increderea chiar in toti barbatii, mai ales aia care iti cereau sex pe bani, clar nu erau inca la stadiul de a fi barbat. Gandeste-te cat de terminati erau aia daca erau in stare sa plateasca pentru a isi imagina cum est sa aiba ceva real.
Vrei o relatie serioasa dar e posibil sa o fi cautat-o in locul gresit. Lasa-i pe ei sa te abordeze si cu siguranta nu faci ceva gresit, problema e la mintea lor daca iti cer sa te prostituezi, nu la tine. Pai acum, daca iti zic 100 ca vor sa fie impreuna cu tine, faci sex cu toti, doar pentru ca ti-au promis asta?
Ei iti pot promite marea cu sarea. Cu siguranta ala ti-a mirosit vulnerabilitatea si te-a asigurat ca veti fi impreuna ca sa mai aiba si el parte de sex, ca in rest nu putea, saracu'. Sa stii ca multe prietenii cu beneficii duc la relatii, asta in conditiile in care iti place mult de un tip si vrei sa fiti fwb. Conteaza si de cum va intelegeti. Depinde si de varsta lor. Unii poate erau satuli de relatii, altii poate voiau distractie. Fii directa cu ei de la inceput si spune-le ce iti doresti si ce cauti.
"Toți bărbații îmi cer sex pe bani"
E prima oară când aud aşa ceva.Pe ce planetă trăieşti? Nici cei mai varză tipi pe care îi ştiu nu am auzit să facă astfel de propuneri.
"Am facut sex cu unul care a zis ca vrea să fim împreună..."
Cine naiba mai zice la 20+ (bănuiesc că atâția aveți) "vreau să fim împreună"? Zici că sunteți la grădiniță.
Problema la tine e că n-ai habar să ți-i alegi sau te învârți în nişte cercuri toxice şi atunci e normal să dai numai de terminați şi apoi să ajungi să crezi că toți sunt aşa.
"Poate aveau bătrânii dreptate cu sexul doar după căsătorie."
Asta e una dintre cele mai mari tâmpenii pe care ar putea să le zică cineva.Nu te lua tu după virginii care habar n-au ce-i aia compatibilitate sexuală şi visează la siropşenii de-alea grețoase din filme de dragoste.Sexul trebuie să vină înaintea căsătoriei.De fapt,înaintea relației.Şi aşteptarea aia de câteva luni sau,doamne fereşte, câțiva ani cum mai ziceau unele, e o prostie care nu demonstrează nimic.E o pierdere de timp şi cel mult îți arată ție cât eşti de imatură şi lui cât e de fraier. Dacă o să dai de tipul potrivit cu care o să te simți în siguranță, sexul o să vină imediat, natural.Nu o să mai stai să te întrebi "s-o fac sau să n-o fac".
Sa inteleg. Te oferi gata de sex la prima/a doua intalnire si te astepti ca tipii aia sa doreasca ceva serios?
Daca nu vorbesc cu ei despre sex sincer ei nu mai vorbesc cu mine...
Nu am inteles faza cu "sex pe bani"
Iti cer sa ii platesti tu pentru sex sau ei iti dau bani pentru asta?
Sincer, poti te rog sa imi explici ce ai vrut sa spui?