| mirame a întrebat:

Mi-as dori ca maine, de ziua femeii, sa fiu asteptata acasa de patenerul meu cu o cina romantica preparata de manutele lui! Nu-i asa ca si voi fetelor ati aprecia un asemenea gest? Baieti, voi ce ati pregatit pentru maine femeilor din viata voastra?

Răspuns Câştigător
| Hpzox a răspuns:

Vai ar fi frumos love struck dar nu neaparat sa aiba bani ca sa iti pragateasca ceva frumos, gestul conteaza.Eu nu o sa am parte de o cina pentru ca prietenul meu e puturos la gatitlaughing dar la cadouri se pricepe. Orice femeie si-ar dori sa-si vada partenerul la cratita laughing sa faca ceva gustos, dar rar baieti gasesti asa.

9 răspunsuri:
| Reyko95 a răspuns:

NU le pregatim nimica ca e criza!laughing

| elasexygagica a răspuns:

Daca prietenul tau are bani, fi sigura ca vei avea o zi a femeii nemaipomenitalove strucklove struck dar daca e sarac...vai de capu si stomacu tau.scapa de el.

| Scuturici a răspuns:

Am doar 14 ani si nu m-am gandit la asa ceva pana acum laughing Nu ca mi-ar pasa inca de iubiti. Oricum cred ca ar fi romantica o plimbare in parc, noaptea. Daca nu cu el, singura ca e mai bine rolling on the floor

| mirame explică (pentru Reyko95):

Ce zgarcit esti worried!

| Scuturici a răspuns (pentru Hpzox):

Taica-meu stie sa gateasca o gramada de chestii. Am sa-l rog sa-mi faca homar in unt pentru micul-dejun rolling on the floor Poate mi-l impacheteaza si il trimite pana in Romania. Sper sa ajunga inca cald pentru cina laughing

| mirame explică (pentru elasexygagica):

Si daca ma hraneste cu multa dragoste?

| Hpzox a răspuns (pentru Scuturici):

Ei bine nu ca taica-meu n-ar stii sa gateasca, stie dar nu stie priteneul meu nu e asa de expert, inca nu a dat cu capul de pragul de sus sa invetehee hee are timp, dar sa stii ca ar fi mai bine o plimbare prin parc sau undeva sa bei ceva, daaar nu singura, nu mi-ar placeahee hee

| Reyko95 a răspuns (pentru mirame):

Din moment ca nu mai am iubitastraight face
Nu am la cine sa pregatesclaughing

| morningstar a răspuns:

Orice fata ar raspunde afirmativ chiar daca risca sa manance pizza congelata, e de apreciat gestul.