Buna, e ciudat ce spui tu. Ti s-a pus pata pe o fata si acum vrei sa uiti fata?
Inseamna ca fata a gresit cu ceva fata de tine si ti-a tradat increderea si asta te face sa vrei sa "ti-o scoti din cap"? Gresesc cumva?
Uman ar fi sa lamuresti problema daca este una din posibilitatile mentionate mai sus, si ca sa o uiti, poti sa iti indrepti atentia spre o alta fata, pe un lucru care iti place tie, sa incerci sa eviti pe cat posibil acea persoana. Ochii care nu se vad se uita-asa era o zicala.
Nu ti-o poti scoate din cap, dar nu o iubesti? Nu prea cred ca se poate intampla asta, dar ma rog. Umple-ti ziua cu activitati Incearca sa te obosesti, iar seara o sa poti dormi mai bine, iar urmatoarea zi, sunt sanse mici sa iti mai intre in minte dupa aceea Daca nu functioneaza, mai incearca o data
Pai cel mai indicat a fii sa nu stai prea mult pe langa ea si sa nu te mai gandesti la ea pana la urma daca vrei s-o uiti! Mai mult nu-ti pot spune nu-s baiat :* :*
Asa e! Mi-a tradat intr-un fel increderea iar de aceea acum vreau sa o uit.Merci mult ca te-ai chinuit sa-mi raspunzi
Rupe orice legatura cu ea si incearca sa iti gasesti cateva hobby-uri care sa iti distraga atentia. Singurul leac pentru problema ta este trecerea timpului
Poti sa te duci la ea si sa ii spui:
Vreau sa te *** daca ai vrea sa treci pe la mine?
daca te refuza ii zici asa:
- DAca nu vrei ori vin la tine sa te violez sau ca o **** in somn
Funda? Sper ca te-am ajutat
CeVorbestiMa întreabă: