| exoticbutters a întrebat:

Mi se pare mie sau fix oamenii care fac bravada cu religia si spun tuturor, de exemplu, ca daca faci sex inainte de casatorie o sa fii blestemat sau faci unul dintre cele mai grave pacate din lume, sunt fix oamenii care ne fac sa urâm religia si sa ne indepartam de ea? (din pacate nu pot alege doua categorii unde sa pun intrebarea, ca sincer as fi pus-o si la capitolul religie)

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu cat mai habotnit cu atat reclama la religia respectiva e mai proasta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ți se pare. Religia prost înțeleasă este foarte mare pericol. Soluția este să te ferești de ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda. Dacă nu erau religiile, astăzi erau încă câteva zeci de milioane de oameni în viață. Așa că mi se pare absurd sa băgăm în același context viata sexuală cu religia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Daca ei spun adevărul biblic iar ție nu-ți convine și dezvolți aversiune față de religie, asta nu înseamnă că acei oameni au vreo vina că simți tu asta.

| exoticbutters explică (pentru anonim_4396):

Eu nu ma refeream la religia in sine, ci la oamenii care fac din tantar armasar si prezinta lucrurile mult mai ingrozitoare decat sunt. Daca nu puteti oferi suficienta atentie intrebarii, nu mai raspundeti. Ati dat un raspuns destul de inteligent la o alta intrebare pe care tot eu am pus-o, acum ce s-a intamplat? happy

| TheMusicBoy a răspuns:

Dumnezeu a zis sa ne inmultim

| exoticbutters explică (pentru TheMusicBoy):

Si gata. Aia zic si eu happy