Rezultatul obtinut va fi cel mai pobabil FALS NEGATIV intr-o proportie de peste 70-80%. Pentru ca rezultatul obtinut sa fie in mod sigur, cert dar mai ales corect, adica sa reprezinte un rezultat garantat VALABIL/VALID in proportie de peste 98%, ori care dintre testele de sarcina existente in comert care functioneaza pe baza urinei, pot fi efectuate numai incepand din a 8-a zi de dupa data calculata de a incepe menstruatia. Bineinteles ca testarea poate fi facuta IN ORICE MOMENT al ciclului menstrual, insa in mod absolut sigur rezultatul obtinut va fi intotdeauna in proportie de peste 95-98% NEGATIV, in concluzie acele rezultate vor fi in proportie de peste 98% FALSE. Multa sanatate
Avand in vedere ca il fac la 21 de saptamani, tot nu va fi corect?
Eu am explicat de fapt care este modul de a fi CORECT efectuata operatiunea de testare. Trebuie sa recunosc ca intr-adevar am uitat/am omis sa mai comentez sau sa explic lipsa de OPORTUNITATE de a mai fi efectuata testarea urinei dupa trecerea a 21 de saptamani de la data la care a fost intretinut sexul si mai ales si datorita faptului ca intre timp s-au produs mai multe menstruatii. Intr-adevar in acest caz rezultatul testului va fi 100% CORECT fiindca in mod absolut sigur nici nu poate sa rezulte altceva, din moment ce in organismul tau NU EXISTA HORMONUL DE SARCINA hCG. Sanatate!
Un test corect de sarcina se face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala (sau la 7-10 zile DUPA data cand intarzie ciclul, in situatia in care stii cu precizie ziua)>
Orice test facut inainte, va arata negativ, chiar daca esti insarcinata, fiind facut inutil.
NU 21 de saptamani dupa contact!
Corect este: DUPA 21 de ZILE, dupa contact.