| VirtualVirus14 a întrebat:

Miine dupa scoala doresc sa-i spun unei fete ce simt pentru ea. Imi puteti da niste sfaturi ce anume pot spune?

Răspuns Câştigător
| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns:

Nu trebuie să înveţi pe de rost cuvintele pe care trebuie să le rosteşti. Cuvintele acelea trebuie să fie din inima ta, să -i spui ce simţi. Dar ai grijă să o iei uşor. Alegeţi atent cuvintele, şi în rest totul va fi bine. Spune-i că o placi, să nu pierzi ocazia că ai să regreţi că n-ai făcut-o. Baftă. Fii tu însăţi, ai încredere în tine. Totul va fi bine :*
Fundă?

3 răspunsuri:
| ksuper31 a răspuns:

Hai neutrino cu comentariul tau stupid, dar adevarat. laughing

| STEFANXxX a răspuns:

Wow...nu am mai vazut pe TPU persoane care sunt scrise cu litere rusesti.Pot sa zic din start ca esti moldovan asa-i? Ha, eu stiu asta precis, ma rog eu sunt tot moldovan, dar ma uit ca situatiile si la moldoveni si la romani e una si aceeasilaughing. Bine hai sa trecem la intrebarea ta.Eu am sa-ti zic mai concret si mai simplu de inteles.Te apropii de ea,dar trebuie sa te ia-i in maine,dar stii arata-i ca totul e bine si comporta-te stii cum se zice "как не в чём не бывало", apoi ii spui, dar vezi ai grija sa ramaneti numai voi doi, daca sunt si altii, doar intreab-o daca are 2 minute libere si fii calm, doar nu te va ucide asta inseamna cum ceilalti spun "fii tu insuti, bla bla bla" si apropiete de ea si uite in ochii ei ca iti va fi asa mai usor si ii zici
Tu:Stii, cinstit sa-ti zic eu cam m-am indragostit de tine, nu vrei sa ne intalnim?
Dar aici sunt multe variante iti zic cateva:
1)Asculta,mie chiar mi-a placut de tine si ma intreb daca vrei sa fii prietena mea.
2)Eu nu mai pot tacea, spune, ai sentimente fata de mine, ma refer la cele de dragoste.
3)Eu vreau sa-ti zic ca te iubesc.
4)Tu ma placi?
5)Sincer,sunt indragostit de tine, spune-mi please ce sa faclaughing.
si 6)Sunt topit dupa tine detka!
Bine Denis, cred ca te-am ajutat(poate), eu nu stiu poate ca tu nu esti moldovan, dar oricum daca ai intrebari scrie-mi in mesaje

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns (pentru ksuper31):

Tu la ce te aşteptai scriind acest comentariu non-sens?
Vrei un vot ceva? Aşteptai să râdă lumea? OMG rolling on the floor) :O.