Hei..sa stii ca la fel sunt si eu am stat destul timp dupa un tip pe care nu il prea interesa iar acum are prietena.
Si eu am o colega de clasa (imi este si prietena foarte buna) care are prieten. In fiecare zi imi povesteste de el si cat de fericita este, cum se intalneste cu el mereu si chestii de genul asta. Parca si eu as vrea... dar e mai bine sa astepti tu sa vina la tine decat sa devii disperata dupa baieti, sa tot umbli dupa ei. Crede-ma, va veni si momentul acela :*
Succes sa ai
Buna!
Ba da, am fost si eu in aceeasi situatie, dar nu m-am stresat prea tare. Mi-am vazut de scoala si cand nu ma asteptam, am intalnit un baiat si sunt cu el de 4 luni.
Cred ca asta ar trebui sa faci si tu. Cand va fi momentul potrivit, vei intalni si tu un baiat. Ai tot timpul din lume!
O zi buna!
Din pacate, ati face un prieten este ceva cool, daca nu ai o relatie, rade gasca de tine. Este trist sa te imbratisezi cu cineva doar pe motivul ca asa se poarta, asa este la moda. Asa cum vei incepe astfel de relatii, asa te vei obisnui. Sfatul meu este sa mai astepti, timpul si varsta iti permit acest lucru. Va veni si timpul tau, nimeni nu a scapat de asta!
Incearca sa-ti dai seama cine te place cu adevarat, nu cine se tine dupa tine. Apreciaza asta de la baieti si totul v-a decurge bine
Mutubal întreabă: