| Ofiintă a întrebat:

Momentan sunt foarte dezamagita, ma simt genul de persoana "forever alone".
Mi-a placut foarte mult de un baiat, inca de anul trecut dar lui ii era indiferent la fel si acum.Mai sunt baieti pe care ii simpatizez dar niciunul nu se uita la mine, mereu am fost cautata de baieti pe care nu-i placeam.
Am 16 ani, multi imi spun ca mai am timp, dar este nasol rau de tot, sa te simti in plus fata de ceilalti, prietena mea deja are prieten si este foarte fericita dar eu, fugeam dupa un tip la care nu aveam sanse si ii refuzam pe cei care se tineau dupa mine, nu stiu cine poate sa inteleaga situatia pentru ca foarte multi spun," gaseste-ti si tu un baiat" de parca e atat de simplu!
Sincer, nu ati fost niciodata in aceeasi situatie?

Răspuns Câştigător
| DoarEu252 a răspuns:

Hei..sa stii ca la fel sunt si euwinking am stat destul timp dupa un tip pe care nu il prea interesa iar acum are prietena.

Si eu am o colega de clasa (imi este si prietena foarte buna) care are prieten. In fiecare zi imi povesteste de el si cat de fericita este, cum se intalneste cu el mereu si chestii de genul asta. Parca si eu as vrea... dar e mai bine sa astepti tu sa vina la tine decat sa devii disperata dupa baieti, sa tot umbli dupa ei. Crede-ma, va veni si momentul acela :*
Succes sa ai happy

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Decât singură în doi, mai bine singură!
Mergi în față.
Pa, pa.

| JustRoxanne a răspuns:

Buna!
Ba da, am fost si eu in aceeasi situatie, dar nu m-am stresat prea tare. Mi-am vazut de scoala si cand nu ma asteptam, am intalnit un baiat si sunt cu el de 4 luni. happy
Cred ca asta ar trebui sa faci si tu. Cand va fi momentul potrivit, vei intalni si tu un baiat. Ai tot timpul din lume!
O zi buna! happy

| neutrino a răspuns:

Din pacate, ati face un prieten este ceva cool, daca nu ai o relatie, rade gasca de tine. Este trist sa te imbratisezi cu cineva doar pe motivul ca asa se poarta, asa este la moda. Asa cum vei incepe astfel de relatii, asa te vei obisnui. Sfatul meu este sa mai astepti, timpul si varsta iti permit acest lucru. Va veni si timpul tau, nimeni nu a scapat de asta!

| Belluuu a răspuns:

Da-mi o poza si iti zic motivu laughing rolling on the floor tongue

| sensualus a răspuns:

De ce crezi ca n-ai avea sanse? nu te subestima in raport cu barbatii

| Exilee a răspuns (pentru Belluuu):

Trist ca exista multi ca tine care apreciaza frumusetea exterioara, si nu cea interioara.

| adywow a răspuns:

Incearca sa-ti dai seama cine te place cu adevarat, nu cine se tine dupa tine. Apreciaza asta de la baieti si totul v-a decurge bine

| Ofiintă explică (pentru adywow):

Stiu persoane care ma plac dar, sentimentul nu este reciproc!
Nu ma atrage nimic la ei!

| Ofiintă explică (pentru Exilee):

Cred ca majoritatea ne incradram in categoria celor care se uita doar la fizic, si asta este important dar, nu doar asta conteaza!