| VrRos05 a întrebat:

Motivul pentru care vă plac bărbații de o diferență de varsta cu 20 ani mai mare decât a voastră?
Aia cum că sunt mai "maturi" ati spus-o... altceva?

13 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Contul bancar e sigurul argument viabil, restul sunt abureli

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ce-i ala sugar daddy?
Daca da, stii raspunsul deja )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeiea care sta cu un barbat mai mic decat ea cu 20 de ani, este o femeie puternica si independenta, bravo lor ca se iubesc
Barbatul care sta cu o femeie mai mica cu 20 de ani, este un pradator sexual si un nenorocit manipulator. De ce nu sta cu una de 40 cu body count de 100+, si vrea sa stea cu una tanara si fara brain damage?! Un misogin este acel barbat, huooooo!

| dullcat a răspuns:

Cine sunt,, voi''? Trimite mesaj direct userilor care au sustinut asta pentru a afla.Degeaba postezi aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sierra1):

Cu cât contul are mai multe o-uri după prima cifră, cu atât pisi e și mai îndrăgostită. Dacă ii mai lasă și ML-ul pe mână să facă o tură până la Mall e deja iubire sinceră.

| VrRos05 explică (pentru anonim_4396):

Iubire cu bășini

| pufulescu0o a răspuns (pentru anonim_4396):

Si sa nu uitam ca trebuie dat la Miliție tovarăşe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru pufulescu0o):

Categoric!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt toți maturi. Am cunoscut tipi de 60 de ani cu minte de 16. laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Mie nu mi-au placut niciodata barbatii in varsta, dimpotriva i-am considerat libidinosi, dandu-se la fete tinere.

| Hyperion7 a răspuns:

Au mai mulți bani, sunt altfel priviti in societate și o au mai mare rolling on the floor
Cel mai sigur astea sunt motivele

| VrRos05 explică (pentru Violleta2022):

Depinde cum arată, dacă arată bine, treci încoace, dacă arată rău e libidinos, asa considerat de fetele din zilele noastre.

| Violleta2022 a răspuns (pentru VrRos05):

Total eronat!
Nu se alege barbatul dupa cum arata, ci dupa cum vorbeste, dupa cum se prezinta, dupa cat de respectuos si politicos este, dupa cat d einteligent este, ca muschii chiar ne lasa reci, sau hainele, alea le poarta siun tigan sau cocalar pe are nu dam doi bani.