| DaRK_8670 a întrebat:

Multi din prieteni mei au prietene vreau si eu una cum imi pot gasi una?

Răspuns Câştigător
| Alex0194 a răspuns:

Orice dar nu sta in casa pe cs ca asta nu te va ajuta. Iesi afara si cand vezi o fata de care iti place si chiar vrei sa fie prietena ta te aproprii de ea, te imprietenesti mai bine zici si dupa aia o chemi la un suc si mai vorbiti si dupa ii zici ce simti pentru ea. Corect? Sincer si eu sunt la fel.

7 răspunsuri:
| candora a răspuns:

Stai sa-mi fac o lista pe care sa ti-o zic, poti sa incepi cu afisul lui paris hilton, continui cu o papusa gen rihana si apoi TE TREZESTI fraiere SI MERGI PE_AFARA. poate iti suride si tie norocul

| Jigsaw a răspuns:

Cauti.
Eu am gasit una pe jos.

Răspuns utilizator avertizat
| HotChoclate a răspuns:

No,acum fara misto.Trebuie sa iesi pe afara, sa studiezi piata.Pui ochii pe cineva si iti incerci norocul. Daca nu merge nu dispera fete sunt.

| shaoboy a răspuns:

Intra a get-a-life.ro

| jeleu_3231 a răspuns:

Invata sa articulezi cuvinte. O sa mearga, iti zic eu. Fetelor le plac tipii inteligenti.;-)

| uhmchh a răspuns:

Sunt atat de multe variante! prima, si probabil cea mai potrivita pentru tine e sa o cauti pe googlebatting eyelashes. apoi poate gasesti de cumparat la magazin cand te trimite mama ta sa iei paine.etc.laughing) sau poti sa iti faci cont pe metin gasesti o tipa acolo va casatoriti in joc si e totu ok thumbs up!

Întrebări similare