Orice dar nu sta in casa pe cs ca asta nu te va ajuta. Iesi afara si cand vezi o fata de care iti place si chiar vrei sa fie prietena ta te aproprii de ea, te imprietenesti mai bine zici si dupa aia o chemi la un suc si mai vorbiti si dupa ii zici ce simti pentru ea. Corect? Sincer si eu sunt la fel.
Stai sa-mi fac o lista pe care sa ti-o zic, poti sa incepi cu afisul lui paris hilton, continui cu o papusa gen rihana si apoi TE TREZESTI fraiere SI MERGI PE_AFARA. poate iti suride si tie norocul
No,acum fara misto.Trebuie sa iesi pe afara, sa studiezi piata.Pui ochii pe cineva si iti incerci norocul. Daca nu merge nu dispera fete sunt.
Invata sa articulezi cuvinte. O sa mearga, iti zic eu. Fetelor le plac tipii inteligenti.;-)
Sunt atat de multe variante! prima, si probabil cea mai potrivita pentru tine e sa o cauti pe google. apoi poate gasesti de cumparat la magazin cand te trimite mama ta sa iei paine.etc.) sau poti sa iti faci cont pe metin gasesti o tipa acolo va casatoriti in joc si e totu ok !