| lalala05 a întrebat:

Na, pun si eu o intrebare... Am o colega in clasa si nu prea stiu ce sa fac... Ma ia in brate, ma saruta, pana mea.De gasca asa, sau eu stiu.Ce sa fac cu ea? Sa continui cu din astea sau ce? Ma cam deruteaza, ma ia in fiecare zi, ma saruta.Pana mea, astept si eu sfaturi. Thx! happy

15 răspunsuri:
| ionuth2d a răspuns:

Deci mai intai intreab-o cu curaj daca ei ii place de tine si daca si tie iti place de ea eu zic sa continui... ca nu ai nimic de mierdut

| Felys a răspuns:

Daca te deranaja si nu ai nimic pentru ea,in momentul cand vine spre tine,indeparteaza-te,arata-i clar ca esti deranjat si ca face gesturi deplasate, nici o fata nu saruta un baiat doar sa fie de gasca, ai vazut-o sa faca asa cu toti baietii sau doar cu tine, eu cred ca ea incearca sa iti atraga atentia tie in mod special si faptul ca tu nu ripostezi ii da curaj sa continue, fi ferm cand mai incearca si taie raul de la radacina daca nu vrei sa ai nimic de-a face cu ea

| Adrian37 a răspuns:

Asteapta sa vezi ce vrea cu tine> happy

| e7d7n7 a răspuns:

Nu te place. Poate doar ca amici.
O fată care te place nu face chestii din astea dacă e timidă, dacă nu e timidă o să-ţi spună direct şi n-o să facă gesturile astea întâi.

| lalala05 explică:

Nu e vorba de relatie... suntem prieteni, ne mai sarutam, chestii din astea. adica nu se pune problema de relatie... ok, mai astept raspunsuri. mersi frumos.

| lalala05 explică (pentru Felys):

Nu ma deranjeaza, e draguta tipa...

| Felys a răspuns (pentru lalala05):

In cazul asta raspundei si tu la gesturi in acelasi mod,dupa cum ai formulat intrebarea parea sa fii usor deranjat de situatie, dar daca iti face placere, e perfect, ce mai stai, surprinde-o si tu la fel cum face si ea cu tine

| lalala05 explică:

Si eu ma gandeam la acelasi lucru... Deci, sa o iau si eu in brate, sa o sarut, chestii d-astea? Ca pana acum nu prea faceam, adica ma lua ea.Ea "tragea" de mine.

| lalala05 explică (pentru Felys):

Nu, chiar nu sunt deranjat. laughing E draguta tipa, deci, sa o iau si eu in brate si sa o sarut? Chestii d-astea? pana acum ea facea.

| Turdeanul a răspuns:

Ok pana la urma o sa aveti o relatie... mai vedem

| lalala05 explică (pentru Turdeanul):

Nu, ti-am zis, nu se pune problema de relatie... e un fel de distractie, aventura... azi de exemplu, m-a luat in baie, ne-am sarutat etc, dar nu se pune problema de relatie. problema e ca ea face toate astea. oare daca le fac si eu, or avea efect? ma rog, va intreb, o sa incerc sa fac astea marti cand incepem din nou scoala eu, dar va intreb pe voi asa.

| Turdeanul a răspuns:

Pai incearca sa aveti o relatie. vreti doar sa va tot copilariti?

Nu stiu ce sa zic... nu cred ca se pune problema de relatie intre noi. avem 15 ani, doar nu vrei sa fie ceva serios. laughing
poate o fi ceva si nu imi dau eu seama thinking poate ies maine cu ea la o cafea, nu stiu, vad...

| Turdeanul a răspuns (pentru lalala05):

Si de la 15 ani e bine sa ai o relatie mai gandeste-te alti au si de la 12. Bafta multa

Nu zic ca nu-i bine... zic doar ca nu se pune problema de relatie intre noi 2.