Deci mai intai intreab-o cu curaj daca ei ii place de tine si daca si tie iti place de ea eu zic sa continui... ca nu ai nimic de mierdut
Daca te deranaja si nu ai nimic pentru ea,in momentul cand vine spre tine,indeparteaza-te,arata-i clar ca esti deranjat si ca face gesturi deplasate, nici o fata nu saruta un baiat doar sa fie de gasca, ai vazut-o sa faca asa cu toti baietii sau doar cu tine, eu cred ca ea incearca sa iti atraga atentia tie in mod special si faptul ca tu nu ripostezi ii da curaj sa continue, fi ferm cand mai incearca si taie raul de la radacina daca nu vrei sa ai nimic de-a face cu ea
Nu te place. Poate doar ca amici.
O fată care te place nu face chestii din astea dacă e timidă, dacă nu e timidă o să-ţi spună direct şi n-o să facă gesturile astea întâi.
Nu e vorba de relatie... suntem prieteni, ne mai sarutam, chestii din astea. adica nu se pune problema de relatie... ok, mai astept raspunsuri. mersi frumos.
Si eu ma gandeam la acelasi lucru... Deci, sa o iau si eu in brate, sa o sarut, chestii d-astea? Ca pana acum nu prea faceam, adica ma lua ea.Ea "tragea" de mine.
Nu, ti-am zis, nu se pune problema de relatie... e un fel de distractie, aventura... azi de exemplu, m-a luat in baie, ne-am sarutat etc, dar nu se pune problema de relatie. problema e ca ea face toate astea. oare daca le fac si eu, or avea efect? ma rog, va intreb, o sa incerc sa fac astea marti cand incepem din nou scoala eu, dar va intreb pe voi asa.