Buna.Incearca sa rezolvati problema asta fata in fata, poate vei reusi sa ii transimiti si un limbaj corporal si poate va intelege.Nu uita:vorbele sunt 10% dintr-o converstaie, iar miscarile sunt 90%. Bafta!
Nu stii? Ti-am explicat mai simplu:miscare sau limbaj corporal.Adica gandeste-te logic:Te-ai invarti razand spunandu-i:Te rog frumos, asculta-ma! sauAi sta intr-o pozitie serioasa uitandu-te in ochii lui si spunandu-i:Trebuie sa vorbim.Tu ce crezi? Eu mai explicita de atat nu pot fi, imi pare rau.Si daca baiatul nu te asculta si nu te intelege, de ce il mai iubesti?
Pentru femei nu exista discutii, exista doar impunerea punctului lor de vedere. Indiferent daca o fac calm sau agresiv, ele repeta aceleasi lucruri pana accepti sa fi de acord cu ele.
Tu l-ai batut la cap, el nu a fost de acord, l-ai mai batut la cap, tot nu a fost de acord si pana la urma te-a facut turca. Pentru ca el spune un lucru si tu te porti de parca nu l-ai auzi. Cere-ti iertare!
Pai vb cu el! Ce are de gand cu relatia voastra!
is certuri banale.O sa va impacati!
Daca nu iti place cum ti-a zis vb cu el si ii zici ca te doare! Ai suflet
Poate ca l-a durut adevarul...si s-a enervat.
Ar trebui sa il lasi ''sa se calmeze''... si daca va vrea sa vorbiti nu il respinge ci vorbiti...
Daca intr-adevar te iubeste va veni la tine... Iar in momentul in care va veni la tine. spune-i ca te-a deranjat cum ti-a vorbit... Iar de aici. nah. vezi si tu reactia lui. Dar daca nu vine la tine. ti-as sugera sa il lasi in pace si sa nu il cauti tu. intr-un final te va cauta el si isi va cere si scuze daca te iubeste. :* Sper ca ti-am fost de ajutor! :* >
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: