| Sisjjssjjsjs a întrebat:

Ne-am certat pe baza faptului că vorbește regulat cu fosta și a rămas așa cum a vrut el. Mai nou am aflat că a vorbit cu ea la telefon noaptea, dar el încă susține că au rămas doar prieteni. Simt că n-ar trebui să mă îngrijorez dar mă face să mă simt inconfortabil rău. Ce-ar trebui să fac?

9 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Cum să nu te îngrijorezi? Nu îți e clar că o vrea înapoi? Din moment ce vorbește cu ea și îți ascunde acest fapt e clar că mai are sentimente pentru ea, părerea mea e să închei relația pentru că va veni un moment în care te va lăsa pentru ea.

| Sisjjssjjsjs explică (pentru mastadont):

Nu a ascuns acest fapt, tot ce știu sunt mărturisiri de la el

| iulia0514 a răspuns:

Să-l lași! Dacă el noaptea vorbește cu fosta parteneră înseamnă că încă mai au ceva de împărțit și ca tu ești în plus în toată ecuația!

| Ka0ru a răspuns:

Sa il pui sa aleaga intre tine si ea! Daca e fosta lui, atunci e fosta cu un motiv.

| wildthing a răspuns:

Pai de ce ai acceptat sa ramana asa cum a vrut el? Nu ar fi trebuit. Chiar nu iti dai seama ca atunci cand iti spune ca au ramas doar prieteni, e vrajeala?

| Ilovedinero a răspuns:

Sa il iei frumos la masa si sa ii spui :ori eu, ori fufa.Pe tine te iau barbatii si maritata, nu te stresa pentru unu care vorbeste cu fosta-sa noaptea ca nu merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu te respecta si de aici pleaca toata problema. Cu toate ca stie, ca esti deranjata de ce face, il doare-n pix si face tot ce vrea el. Da-i un ultimatum sau propune pauza si in timpul ala conecteaza-te cu alte persoane.

| dullcat a răspuns:

Imi pare rau, pentru mine asta suna ca un red flag major, prin urmare fiecare ar trebui sa isi vada de propriul drum.

Răspuns utilizator avertizat