Tu erai dispus sa ramai aici pentru ea,practic sa sacrifici o mai buna sansa pentru viitorul tau dar ea deja renuntase la tine. Cineva ca ea nu te merita. Cred ca ai vazut si tu cum e ea cu adevarat. Suferi,eu una te inteleg dar nu lasa aceasta suferinta sa te impiedice sa vezi realitatea asa cum e ea. Cel putin ai plecat, ai luat o decizie corecta din punctul meu de vedere. Timpul va trece, ranile tale se vor vindeca. Ocupa-ti timpul si mintea cu alte activitati, cu adevarat placute si totul va deveni mai usor. Tu macar ti-ai dat seama la timp inainte sa faci greseli mari si sacrificii inutile, altii se lovesc de realitate dupa o viata intreaga in minciuna.
Ce ai vrea sa se calugareasca din iubire, te inteleg dar intelegeo si tu pe ea, poate fata tea iubit dar ai plecat ai lasat-o tia gasit pe altu
Pentru noi este o poveste banala dintre un baiat si o fata. Probabil ca pentru tine nu e.
Cu sau fara ea, viata merge inainte. timpul le rezolva pe toate, incearca sa o uiti...cel mai simplu mod e sa gasesti pe altcineva!
George0197 întreabă: