| CristinelAndrei a întrebat:

Ne-am despartit dupa 2 ani...nu ne mai intelegeam..sunt distrus psihic si sufleteste...ce pot sa fac? Vreau sa-mi treaca..stiu ca nu se poate imediat.dar in momentul asta..nu mai pot sad

10 răspunsuri:
| anonimus03 a răspuns:

Lasa totul in urma viata merge inainte

| justrabbit a răspuns:

Trimite-mi un mesaj cu id-ul tau si vom vb si eu st in aceeasi situatie

greece12
| greece12 a răspuns:

Respira.
Spala-te cu apa rece pe fata, deschide geamul si umple-ti plamanii cu aer.
Pleaca pe munte.
Va trebui sa INVETI sa traiesti cu asta, e o rana care se va vindeca groaznic de incet si care va lasa o mare cicatrice.Interioara.
Ai vazut oameni pe strada cu arsuri pe maini, pe fata, cu taieturi? Asa o sa fii si tu, dar pe dinauntru.Si,vei invata si tu,ca si ei,sa TRAIESTI cu aceste cicatrici,cu cicatricea ta.
Incepe,insa, incet.
Respira!
N-o sa te sfatuiesc nici sa cauti alta fata, nici sa faci ceva nou, deocamdata nu ai puterea asta.Dar o vei gasi, sunt pasii imediat urmatori.Numai ca, deocamdata, trebuie sa te accepti pe tine in noua situatie in care te afli.Si,usor nu e.
Curaj.
Strange din dinti, lasa lacrimile sa curga, descarca-te si fii iarasi TU!
Iubeste-te pe tine.

| cioara100 a răspuns:

Du-te la vrajitoare laughing

| CristinelAndrei explică (pentru greece12):

Multumesc mult sad chiar iti multumesc din suflet.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru CristinelAndrei):

Fii barbat, nu te lasa invins.
Pasarea Phoenix renaste din propria-i cenusa, strange din dinti, chiar si printre lacrimi, si inainteaza!

| Sheisshe a răspuns:

Vara trecuta am cunoscut un baiat pe care nu stiam ca voi ajunge sa il iubesc.Sau intamplat multe, si in cele din urma eu am ajuns intr-o depresie.Pe mine ma ajutau mult melodiile de despartire si sa plang mult
http://www.youtube.com/watch?v=trTE9SYxE30&feature=related
Dj project-regrete
-mi-e dor de noi
Si multe altele
Daca vrei, vorbim pe mess
Da-miid-ul intr-un mesaj

| Demonull a răspuns:

Ranit de o muiere..si apoi ele se plang cand mananca bataieoh go onochi pentru ochi si dinte pentru dinte.O sa uiti, nu acum ci cand va aparea acea femeie numai a ta.

| RAY a răspuns:

Stiu prin ce treci ce sa spun greu dar o vei uita dupa un timp asta e iubirea =suferinta

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Mda, stiu cum e, crede-ma.
E foarte greu sa treci peste.
Te simti foarte rau, nu mai stii ce sa faci, totul pare pierdut... dar nu e asa.
Cu timpul vei uita, depinde de tine, rana se vindeca, rapiditatea vindecarii depinde de la persoana la persoana.
Probabil ai pus suflet in relatie si acea persoana ti-a dat cu piciorul.
Gandeste-te ce probleme mari au alti oameni, si totusi ei reusesc sa treaca peste ele si sa le rezolve.
Asta trebuie sa faci si tu: sa treci peste, sa uiti totul.
Fa o plimbare, asculta muzica relaxanta, vorbeste cu prietenii tai, cei care probabil te vor intelege si vor incerca sa te faca sa te simti mai bine.
Bafta! Sper sa treci peste asta cat mai repede.