| CristinelAndrei a întrebat:

Ne-am despartit dupa 2 ani si ceva.a spus ca nu ma mai iubeste..nu intru in detalii. nu ma baga in seama..nu ma cauta..eu ii mai dau mesaje.dar e rece cu mine si nu prea vorbeste.ce sa fac?...

8 răspunsuri:
| ValyCoolBoy a răspuns:

Lasa'l in pace ca nici nu o sa o faca. Exista doua probabilitati ori incearca sa te uite fiindca si el te iubeste mult de tot. Ori e cu alta si incearca sa se indeparteze de tine. Tu sti mai multe!batting eyelashes Cel mai bine e sa il lasi in pace un timp in ambele situatii pana se intoarce el la tinewinking

| CristinelAndrei explică:

Eu sunt baiat ...lol..eu vorbeam despre prietena mea.
sau fosta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic. Nu fă nimic. Faptul că tu îl cauți mereu și dai semne de viață, lui îi place și se simte bine / șmecher / important.
Ignoră-l total. Nu mai lua contact cu el prin nicio modalitate, apoi ai să vezi ca te caută.
Dacă nu mă crezi, măcar încearcă și o să afli că merit o fundă.

| b3bitsa a răspuns:

Uita-l.

| Morphixx10 a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu.Ne-am despartit acu o luna dupa o relatie de aproape 2 ani, eu o caut constant dar ea e foarte rece.

| buzeduulci a răspuns:

Eu zic sa mai incerci. big grin
adica poate o face ea asa pe fortoasa, dar tot va ceda. big grin

| Smileforme40 a răspuns (pentru Morphixx10):

Cum am vazut si mai sus, un om care este cautat mereu se simte important.Las-o si daca te iubeste o sa se intoarca din propria initiativa. Daca nu, asta e.Mai sunt fete pe lume.winking

| mona a răspuns:

Nu iti mai pierde timpul gandindu-te ca poate maine, poimane se va intoarce la tine pentru ca ti-a dovedit ca nu te mai vrea si ar trebui sa accepti asta chiar daca te doare sufletul