| FrumoasaTa a întrebat:

Ne-am iubit o singura luna din toata iarna.Am pus punct si ambii am spus ca s-a terminat totul.Eu am continuat sa-l iubesc pina in prezent.Dupa ceva luni, in martie am fost iar impreuna(nu stiu cum s-a intimplat). Apoi iar ne-am despartit pe 15 sau 16 martie.Eu il iubeam la nebunie.Azi am pus si eu punct tuturor sentimentelor mele pentru el.Credeti ca merita sa ma indragostesc de altcineva daca el e intr-o scoala cu mine si il vad de luni pina vineri si mereu ma enervez sau ma indispun cind vad ca vine sa vorbeaca cu baietii din clasa mea?

Răspuns Câştigător
| buburuza2007 a răspuns:

Tu din moment ce ai pus punct trebuie sa mergi inainte,trebuie sa-ti dai sansa sa fii fericita, acest lucru nu ti-l poate lua nimeni, nici macar respectivu baiat, asadar fii fericita, succes

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Sentimentelor nu le poti pune punct asa cum sustii tu. Oricum, este vremea pentru o noua relatie.

| mona a răspuns:

Normal ca merita sa te indragostesti din nou si de altcineva, nu are nicio importanta ca el e sau nu in aceiasi scoala cu tine, il ignori pur si simplu

| orangeswallowtail a răspuns:

Nu cred ca a fost iubire in cazul vostru, ci doar o senzatie de atasare..incearca sa treci peste, sa mergi mai departe deoarece nu se mirita, sentimentul nu e reciproc din cate vad... daca va fi ceva, va fi pe viitor cu siguranta si va si dura mai mult..nu te merita si o dovedeste prin ceea ce face(trateaza relatia asta cu superficialitate,sta cu tine doar de dragul de a o face probabil, pentru ca, daca era ceva mai mult, te asigur ca erati impreuna si la ora asta)ai grija si vezi ce faci, baftahappy PS:sunt o multime de baieti pe care inca nu i -ai cunoscut deci nu poti spune ca e singurul, data viitoare sa auzim numai de bine

| FrumoasaTa explică:

Adica?

| nesuferit a răspuns (pentru FrumoasaTa):

Aaa. adica ma suni