| XxBlueRosexX a întrebat:

Neata,deci duminica v-am spus ca prietenul meu s-a despartit de mine din cauza ca am fost la disco fara sa ii spun, in fine ne-am impacat, dar problema acum e alta. Astazi trebuia sa mergem la o nunta aman2, dar el in ziua respectiva(ziua despartirii) i-a spus mirelui ca merge singur si mie chestia nu imi convine deloc, am o frica insuportabila sa nu mearga cu alta sau sa danseze cu alta la nunta pentru ca jur ca o sa ii fac un scandal monstru pentru ca o prietena care sta in cartier cu mine merge si ea si i-am spus sa imi spuna ce face...in caz ca ea ma suna si imi spune ceva de genul asta ce sa fac...sa merg unde e nunta si sa ii cer socoteala sau sa astept cuminte pana vine el acasa si atunci sa il iau la rost?

Răspuns Câştigător
| D4ny3l4 a răspuns:

Vrei sa fiu sinceră?
Ai fost la disco fara sa ii spui, mare scofală.
Daca te-ar iubi nu ar fi facut asta sa se duca la tipul ala, si sa se despartă de asta?
Fata mea, băiatul ala e imatur.Toți ma gresie, dar sincer ala nu e motiv de despărțire.
Poate altii iti vor da alte răspunsuri, da eu iti zic:Meriti ceva mai bun.

25 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Tu ce ai facut la disco fara el? Ai stat in fund la masa si ai baut suc? Acum suporti consecintele. Eu zic sa inghiti si sa taci de data asta daca nu vrei sa va despartiti iarasi. Tu ai inceput. Mai bine te gandesti cum sa il faci sa te ierte si in sufletul lui, nu numai din gura.
E clar ca nu ai incredere in el. El de ce ar fi avut incredere in tine la faza cu discoteca?

| Suck a răspuns:

E chiar penibil, dupa ce gresesti tot tu esti aia suparata. Eu nu ai inteleg de ce existata atata minciuna.

| SkyPilot a răspuns (pentru D4ny3l4):

Si care ar fi problema ca el merge la nunta fara ea? E mai putina curvasareala decat la discoteca.
Ea chiar o sa isi gaseasca ce merita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așteaptă acasă, lasă-l și pe el să se distreze singur..deși, dacă te iubește nu o să facă asta. și nu e nevoie să îl iei la rost, și tu ai greșit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti convine sau nu, tu nu mai ai niciun cuvant inaintea lui acum. Tot ce vrei sa ii reprosezi nu are sens si ar fi mai bine sa nu intervi nici acolo, dar nici acasa. Degeaba ii faci scandal cand ceea ce intentiona el era sa iti inveti lectia si fiind doar o nunta nu trebuie sa disperi asa. Suporta si tu macar acest lucru din partea lui, accepta-ti greseala si bucura-te ca inca e cu tine.

| RAY a răspuns:

Sunteti copii e normal asa ceva, poate cand va veti maturiza vei spune da suntem intro relatie, sfatul meu stai acasa si cauta pe altul ca nu exista iubire, relati la varsta ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru D4ny3l4):

Eu cred ca tu esti imatura. Baiatul ala gandeste perfect normal. Nu e mare lucru daca merge la o nunta fara ea, era ceva daca mergea la disco, acolo fiind mai multe situatii incontrolabile. Prin asta doar ii arata ce l-a deranjat. Ceea ce vrei tu sa zici nu are de a face cu iubirea. Un baiat daca iti permite totul nu inseamna ca ii si convine si te iubeste in acelasi timp. Un baiat fara atitudine devine un nimic care iti suporta tie toate fandoselile. Dar tu oare ce-i suporti lui? Nimic, precum fata care a pus intrebarea. Puteti sa va cuplati amandoua. Ar fi bine sa constatati si voi odata ca uneori nu vi se cuvine totul si uitati-va la voi mai intai daca aveti pretentii de la prietenii vostrii.

| corbulalbrosu a răspuns:

S-ar putea sa mi se para doar mie, dar impresia mea este ca esti de-a dreptul paranoica.Praeter no comment.

| NH4OH a răspuns:

Tu ai fost la discotecă să te distrezi, să bei și să dansezi cu tipii de pe acolo, dar el nu are voie la o nuntă acum? Eu aș zice ca tu dacă aflii că a dansat cu o fată sau nu știu ce a făcut, să taci pentru că sunteți chit acum. O să-ți treacă gelozia asta, în acest caz. Abține-te și tu.
De ce ai fost la discotecă fără el? Vroiai să agăți? Acum nu te mai ambala pentru nunta aia la care merge, se mai întâmplă.
Baftă.

| WgStefan a răspuns (pentru D4ny3l4):

Ce curvulita mica esti. Cati ani ai? Cum sa se duca la discoteca fara el? si fara sa ii spuna? sa danseze cu golanii pe acolo, nu? Ai de capul tau.

| WgStefan a răspuns (pentru NH4OH):

Esti fata sau baiat? si eu i-am spus asta. Este cam cu*rvulita ea, cine stie, poate s-a si sarutat cu vreo unu pe acolo. Ma bucur ca mai gasesc oameni ca mine(tu), sa gandeasca normal.

| NH4OH a răspuns (pentru WgStefan):

Sunt fată, mersi.

| Tovarăşiemăligă a răspuns:

Salut, eşti proastă?

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Ai gresit si tu dar nu trebuie sa se razbuna...pentru ca nu este buna razbunarea! Lasa-l sa se duca dar avertizeaza l ca e cineva acolo care poate sa il vada.Si daca face ceva...nu are rost sa mai continui cu cineva care nu ii pasa de tine si care se distreaza cu altele!

| WgStefan a răspuns (pentru Tovarăşiemăligă):

Cu siguranta e laughing) si bagaboanta laughing

| XxBlueRosexX explică (pentru anonim_4396):

Mi-a spus ca asa cum am mers eu fara el asa merge si el fara mine... daca mi-a trebuit discoteca suport consecintele.

| XxBlueRosexX explică (pentru RAY):

Draga eu am 23 de ani el 26 deci nu suntem copii din cate stiu eu

| XxBlueRosexX explică (pentru WgStefan):

Eu sunt curva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru XxBlueRosexX):

Pai si ce nu ti-a fost clar din ce a zis el? Nu e nimic deplasat in chestia asta. Tu esti problema in toata povestea. App degeaba ai 23 de ani.

| WgStefan a răspuns (pentru XxBlueRosexX):

Tu sa raspunzi. Cum sa pleci noapte din casa fara sa stie el, si mai ales la discoteca? Apropo, ai dansat cu baieti pe acolo? Si ce prietena e asta a ta care la miezul noptii te ia in discoteca in loc undeva sa beti un suc( cafenea etc)?

| Drolja a răspuns:

Uite, d-asta ne merge nouă vorba că suntem mahalagioaice crizate.

Calmează-te! Vrei să strici o nuntă, o reputaţie, şi o relaţie care poate ar fi avut şanse să se refacă dacă tu ai fi fost rezonabilă şi potolită.

Ce ai scris tu mai sus sunt gesturi de ţaţă.

| XxBlueRosexX explică (pentru anonim_4396):

In primul rand curvele sunt alea care merg pe centura deci nu e cazul meu...si care e problema ta totusi, ce draq mai cauti aici daca ma critici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru XxBlueRosexX):

Fetito esti bine? Citeste comentariile inainte sa acuzi. Eu nu te-am facut curva...si asta pentru ca nu te cunosc si nici nu doresc, ci m-am referit strict la situatia ta scrisa mai sus.Tin sa te contrazic ca a fi curva nu inseamna neaparat sa mergi pe centura, alea sunt prostituate. Pana la urma, ai decis sa te exteriorizezi, asteapta si pareri sincere, nu doar minciuni. Eu nu mai te critic, nici nu meritai atentia mea. Asteapta laude din partea persoanelor ca tine!

| kyliejenner a răspuns:

Ce fraiera esti.

| SkyPilot a răspuns (pentru D4ny3l4):

Acum cica se sinucide, i-ai dat apa la moara si a fost tot ea cu clontu' mare dupa ce a fost la curvasareala la discoteca. Acum rezolva-i fetei situatia daca ai sfatuit-o asa de bine!