Realitatea este trista mai ales cand vine vorba de o despartire. Trebuie sa te gandesti mai intai cauza pentru care relatia s-a terminat. Tu degeaba il iubesti fizic, ca e frumos si ca iti place, trebuie sa ii vezi si cealalta latura. Daca te-a parasit pentru prietena ta, inseamna ca nu a stiut indeajuns sa te aprecieze pentru ceea ce esti, asta in cazul in care nu ai gresit si tu in anumite parti. Intalnirile prea dese, gelozia si alte lucruri distrug o relatie. Si eu nu cred ca fostul tau prieten s-a indragostit peste noapte de prietena ta... si daca intr-adevar iti era prietena, de ce s-a combinat cu el? Eu iti propun sa te gandesti mult mai bine si sa incepi sa realizezi ca nimeni si nimic nu merita sa plangi, mergi cu capul sus si sa fi optimista ca in curand vei gasi tu un baiat potrivit pentru tine care te poate cuceri doar de la un sigur sarut! Incearca sa accepti baietii care se zbat pentru tine, care sa fie gentleman-i... Succes!
Salutare Bettynik!
Povestea e trista! Dar trebuie sa recunoastem ca multi baieti sunt asa si ca ne mint ca tin la noi! Du-te la prietena ta si spune-i ca nu te superi daca ei 2 sunt impreuna si roag-o sa iti spuna(chiar daca te vei supa un pic, sa nu ii arati ca te-ai suparat ) App, incearca sa gasesti o activitate placuta, ca sa te faca sa nu te mai gandesti la el!
P.S. Daca prietena ta este intr-adevar cu el inseamna ca nu e o prietena adevarata!
Sper ca te-am ajutat!
Cum a putut?!?! Dupa 9 luni frumoase!(
Ei bine, draga ia atitudine! Nu te lasa in jos! Daca te'o parasit, maa, sa stii ca mai exista multi Baieti pe Pamant.O sa vezi, k dupa cateva zile, o sa-ti placa altul, sau ma rog, cineva pe tine, si o sa traiti din nou fericiti, etc.Ai sa vezi.
Sper k te'am ajutat.Imi dai fundita?
Stiu ca iti este greu si te inteleg perfect dar tu acum trebuie sa fii tare, pentru ai primit doua lovituri, nu doar una.
Prietena cea mai buna nu iti este prietena daca a acceptat sa se cupleze cu fostul tau prieten. Teoretic, nu e corect.
Ce e corect la ce s-a intamplat, e ca totusi el s-a despartit de tine si ti-a spus motivul, si nu a dublat relatie fara ca ea sa stie sau fara ca tu sa stii, intelegi?
Ce poti tu sa faci acum este sa discuti serios cu cei doi, sa vezi ce au de gand si daca crezi ca mai ai vreo sansa la el, vorbeste cu el si convinge-l sa va impacati.Cat despre prietena ta, ar fi bine sa rupi relatia de prietenie pentru ca asta nu se numeste prietenie.Si fii atenta la ce prieteni iti faci pentru ca multe dintre ele isi vor bate joc de increderea pe care le-o acorzi si de bunatatea ta.
Bafta, mult succes, si tine-ma la curent.
Mersi muult UbexFlo dar el nu mi-a zis dc vr sa ne despartim prietena mea mi-a zis ca a intrebat-o daca vrea sa stea cu el. eu de la el am primit doar un mesaj cu vreau sa ne despartim
Macar ti-a zis ca vrea sa va despartiti si nu te-a facut pe la spate, are macar un pic de respect.In legatura cu prietena ta. Poate ea stia ca el o sa te lase si a zis ca prietenul tau s-a dat la ea ca sa-ti faca tie rau.Intreaba-l pe el cel mai bine daca te-a lasat pentru ea si daca ea a acceptat relatia mcar sa stii, pentru ca el nu are nicio vina daca s-a indragostit.Ea e vinovata daca a acceptat relatia