| iAmFabulosxo a întrebat:

Nici nu vorbesc cu el decat o data la o luna, si totusi..in minte imi e in fiecare zi! mereu ma gandesc la el! straight face ce facc? mentionez ca ultima oara l-am vazut in septembrie..si intra foarte rar pe mess sau facebook. si la telefon am vorbit decat de 3 ori! nu il pot uita sad. nu stiu ce mi se intampla... mereu ma gandesc la el, cand il vad on tremur si am fluturasi in stomac. pff! straight face FUNDA!

5 răspunsuri:
| danishor a răspuns:

Asta e dragostea.

| iAmFabulosxo explică (pentru danishor):

Nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum..nu pot fi cu nimeni numai la el ma gandesc! deci..prima mea iubire... happy pana acum am fost cu cativa.dar nu am simtit ce simt pentru el.straight face multumesc pentru raspuns.

| YouLostMe a răspuns:

Pai stai putin. era iubitul tau sau ceva? Ca daca e doar un prieten nu prea cred ca ai vreo sansa laughing) Si cum sa nu il mai vezi din septembrie? Inseamna ca sta in alta parte. oricum, incearca sa dai de el si sa rezolvi situatia. A, si partea cu nu til poti scoate din cap, pai don't worry, se intampla peste tot, iti va trece in timp. Cand iti vine sa te gandesti la el, fa altceva si va funciona. Succes :*

| iAmFabulosxo explică (pentru YouLostMe):

Nu a fost iubitul meu! nu sta in alta parte dar nu iesee deoarece invata super mult pentru bac si a dat si de permis. a avut multe de facut. sad am incercat sa ies cu prietenii. pana mea..nu a functionat deloc! sad

| YouLostMe a răspuns (pentru iAmFabulosxo):

Adica sa inteleg. nu a mai iesit din casa din septembrie? adica nici la scoala sau ceva nu l-ai vazut? putin ciudat. totusi incearca sa vorbesti cu el cand ai ocazia. spune'i ce simti dar sa nu te surprinda daca primesti un refuz, pentru ca nu va cunoasteti asa de bine. sad