Nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum..nu pot fi cu nimeni numai la el ma gandesc! deci..prima mea iubire... pana acum am fost cu cativa.dar nu am simtit ce simt pentru el. multumesc pentru raspuns.
Pai stai putin. era iubitul tau sau ceva? Ca daca e doar un prieten nu prea cred ca ai vreo sansa ) Si cum sa nu il mai vezi din septembrie? Inseamna ca sta in alta parte. oricum, incearca sa dai de el si sa rezolvi situatia. A, si partea cu nu til poti scoate din cap, pai don't worry, se intampla peste tot, iti va trece in timp. Cand iti vine sa te gandesti la el, fa altceva si va funciona. Succes :*
Nu a fost iubitul meu! nu sta in alta parte dar nu iesee deoarece invata super mult pentru bac si a dat si de permis. a avut multe de facut. am incercat sa ies cu prietenii. pana mea..nu a functionat deloc!
Adica sa inteleg. nu a mai iesit din casa din septembrie? adica nici la scoala sau ceva nu l-ai vazut? putin ciudat. totusi incearca sa vorbesti cu el cand ai ocazia. spune'i ce simti dar sa nu te surprinda daca primesti un refuz, pentru ca nu va cunoasteti asa de bine.
RRSecularHumanist întreabă: