| Katerinaaaaaaaa a întrebat:

Niste sfaturi cum pot cucerii un baiat, plese puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Nu terbuei enaparat sa te imbraci sexy, dar incearca in ceea ce priveste aspectul vestimentar, sa fii eleganta si ingrijita. Incearca sa il bagi in seama, sa il rogi sa-ti arate ceva la o materie, sa te ajute cu ceva si apoi multumeste-i pentru ajutor si zambeste-i dulce, ajuta-l si tupe le cand are nevoie de ceva, ia-i aprarea in fata profilor sau a celolrlalti colegi cand are o discutie in contradictoriu, fa-i unele complimente, gen: "imi place tricoul tau/camasa ta!", "esti foarte dragut, merci pentru ajutor!", "ce bine mirosi azi, ai un parfum super!"(daca e parfumat), "imi place mult sa vorbesc cu tine, esti un prieten bun!" si incearca sa te apropii act mai mult de el, vorbiti despre hobbyurile voastre, despre ce muzica ascultati, incercati s ava gasiti puncte comune, fii vesela in preajma lui, glumeste cu el si fa-l s arada, cere-i idul si nr d etel si incercati sa vorbiti mai mult, pupa-l pe obraz la intalnire si la despartire, ia-l in brate, consoleazaa-lp cand e ii propui chiar sa iesiti intr-un weekend la un suc, la o plimbare in parc sau la un film. Bafta!

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ce calitati crezi ca ai?

| moartetiganilor a răspuns:

Trebuie sa fii sexy si nu glumesc.

| Katerinaaaaaaaa explică (pentru moartetiganilor):

Pai... nu pot fi ca eu ma vadcu el doar la scl. si daca ma imbrac si eu mai sexy ma duce dirigala directoare

| LineGuide a răspuns:

Hm...iti trimit un id la mesaje...si daca chiar te intereseaza cauta-ma.

Întrebări similare