Buna! Nu terbuei enaparat sa te imbraci sexy, dar incearca in ceea ce priveste aspectul vestimentar, sa fii eleganta si ingrijita. Incearca sa il bagi in seama, sa il rogi sa-ti arate ceva la o materie, sa te ajute cu ceva si apoi multumeste-i pentru ajutor si zambeste-i dulce, ajuta-l si tupe le cand are nevoie de ceva, ia-i aprarea in fata profilor sau a celolrlalti colegi cand are o discutie in contradictoriu, fa-i unele complimente, gen: "imi place tricoul tau/camasa ta!", "esti foarte dragut, merci pentru ajutor!", "ce bine mirosi azi, ai un parfum super!"(daca e parfumat), "imi place mult sa vorbesc cu tine, esti un prieten bun!" si incearca sa te apropii act mai mult de el, vorbiti despre hobbyurile voastre, despre ce muzica ascultati, incercati s ava gasiti puncte comune, fii vesela in preajma lui, glumeste cu el si fa-l s arada, cere-i idul si nr d etel si incercati sa vorbiti mai mult, pupa-l pe obraz la intalnire si la despartire, ia-l in brate, consoleazaa-lp cand e ii propui chiar sa iesiti intr-un weekend la un suc, la o plimbare in parc sau la un film. Bafta!
Pai... nu pot fi ca eu ma vadcu el doar la scl. si daca ma imbrac si eu mai sexy ma duce dirigala directoare